Blogovi

Čokolada bez štete za lik? Jednostavno! Sol za kupanje Saules Sapnis mliječna čokolada i tamna čokolada

Pozdrav djevojke!
Želim s vama podijeliti moj ugodan nalaz.
foto:

Jednom, lutajući trgovinama i ne znajući kako sebi ugoditi, ugledao sam čokoladne soli za kupanje i kupke od Saules Sapnis. Zanosan opis, sastav i miris učinili su trik, a dvije kante soli završile su u mojoj torbi.
Od proizvođača:
Tamna čokolada U kozmetičke svrhe koristi se poseban čokoladni prah koji sadrži kakao liker i kakao prah koji su glavni izvor polifenola jakog antioksidacijskog djelovanja (borba protiv stresa i starenja), teobromina i teofilina (aktiviraju biokemijske reakcije u koži pružajući takozvani "efekt podizanja") „). Drugi aktivni sastojak čokolade je kofein, koji aktivira razgradnju masnih stanica, bori se protiv celulita i poboljšava čvrstinu kože. Feniletilamin također ima ugodan učinak - njemu dugujemo osjećaj „radosti“ kada pojedemo komad čokolade, on podiže „raspoloženje“, pomaže u proizvodnji serotonina, smanjuje osjećaj tjeskobe, tjeskobe, slezine i depresije. Uz to, čokolada je izvor elemenata u tragovima (uključujući kalcij, kalij, magnezij, željezo, bakar), mnogo vitamina (B1, B2, D, E, PP, provitamin A) i biljnih bjelančevina.
Mliječni prah Bogata vitaminima, elementima u tragovima i aminokiselinama, omekšava i hrani kožu, poboljšava njenu boju. Blagotvorno utječe na međućelijski metabolizam, pojačava regeneracijske procese, potiče pomlađivanje kože.
Postoje različite soli mliječne čokolade i tamne čokolade uz prisustvo / odsutnost mliječnog praha u sastavu.
Detaljan prikaz:
Miris! Baš je sjajan! Miris prirodne čokolade bez parfema ... mmm ... Sol ima drugačiju aromu: sol mliječne čokolade ima malo mekši miris, miriše na pravu mliječnu čokoladu!
Proizvođač preporučuje dva načina uporabe: kao sol za kupanje i piling za tijelo. Koristim samo kao anticelulitni piling na stražnjici i bedrima. Temeljito pročistite ljude s osjetljivom, osjetljivom kožom. Nakon pilinga soli, svi kupljeni obični pilingi izgledaju samo kao gel za tuširanje heterogene konzistencije. Ispada sjajna masaža! Šteta što tijekom samog čišćenja nestaje aroma čokolade.
Nakon pilinga nanosim bademovo ulje (preporučuje se i za borbu protiv "neprijatelja") ili kremu za tijelo.
Piling nanesite 1-2 puta tjedno. Tijekom upotrebe primijetio sam da koža postaje glađa i čvršća. Ne mogu reći da je problem s celulitom akutan, ali prevencija nikome nije naštetila.
Volumen: 600 grama.
Swatch (samo dekorativna kozmetika):
Kratak opis i sastav (slijeva - sol Mliječna čokolada, s desne strane - sol Tamna čokolada)
Dakle, sol u staklenci izgleda kao:

Ocjenjivanje: 5.
cijena: 24 600 bel. trljati ili oko 3 cu
Period ispitivanja: oko 4 mjeseca
Nadam se da ste bili zainteresirani)

Pogledajte video: 24H JEDEM SAMO MILKU ! pozvali policiju u prodavnici (Travanj 2020).

Loading...