Blogovi

L'Oreal Rouge Caresse ruž za usne Recenzije

Pozdrav svima!
Ljeto, sunce, vrućina ... Želim boju i svjetlost u svemu! Ljeti ne šminkam oči (izravno sa sjenama), tako da nokti i usne povremeno postaju žrtve. Želim izbjeći guste i guste teksture, ali budući da se nisam mogao zaljubiti u sjajila za usne, moj izbor su bili prozirni ruževi. Praktično ne nosim svijetle boje na usnama - a nikad više nije bilo koralja, pa sam odlučio započeti s masovnim tržištem, koje je savršeno napunjeno novosti iz L'Oreala. Poštujem marku, pa sam bez oklijevanja kupio heroinu današnjeg posta.

foto:
Detaljno mišljenje: Nova linija ruževa L'Oreal Rouge Caresse po izgledu i teksturi vrlo podsjeća na Dior Addict ruževe: prozirni, hidratantni ruž koji usprkos svojoj konzistenciji daju potpuno zasićenu nijansu.
Mogu reći da mi se ruž jako svidio. Ne isušuje usne, dobro se brine o njima, lijepo leži. Piling može malo naglasiti ako su također prilično zanemareni, ali u cjelini, „sjedi“ nevjerojatno. Intenzitet boje može biti različit - dobro se slojevi. Otpor je također pristojan - 3 sata trajat će bez problema. Postoji neka vrsta mirisa, ali je neupadljiv i osobno se nisam sjetio, jer za mene je nekritičan.
Swatch (samo dekorativna kozmetika):


cijena: 400 s nečim trljanjem. u mreži trgovina "Djevojka"
Ocjenjivanje: 5
Period ispitivanja: dva tjedna
Hvala što ste svratili!

Loading...