Blogovi

Ljubičasto-ljubičasti lak "prvenstvo"

Djevojke, dobar dan!
Danas vam želim pokazati ljubičasto-ljubičasti dio moje kolekcije lakova. Ova shema boja je obično povezana s izvan sezone i zimi, međutim, neki se slučajevi otkrivaju samo ljeti, na suncu, pa mi se post čini prikladnim upravo sada, kada na fotografijama možete uhvatiti njihove najpovoljnije strane, koje ostaju u hladu po oblačnom vremenu (izravnim i figurativnim osjetila).
Oprez! Prvenstveni almanah ispod posjekotine.

U početku sam razmišljao o izgradnji posta kao prvenstva za marke, ali usporedba bi bila netočna, jer čak i kod jednog proizvođača, kvaliteta lakova varira (u nastavku je primjer Chanel i Diora).
Odmah rezervirajte da su svi lakovi predstavljeni u ovom postu sami (odvojeno od ostalih sudionika u "utrci") od mene dobili ocjenu 5, budući da su ostali u kolekciji. Nema ozbiljnih pritužbi na njih kao što su mjehurići, dugo sušenje, poteškoće kod abrazije, kratkotrajno nošenje i neugodne četke (takvi slučajevi ne ostaju uz mene). Međutim, želio sam usporediti lakove ove sheme boja jedni s drugima, kako bih shvatio koji su i zašto ih češće koristim. Stoga će se ocjene postavljati od 3 do 5, uzimajući u obzir koji će "sportaši" zauzeti svoja mjesta na "postolju".
natjecatelji:
(numeriranje na tratinčici odgovara popisu u nastavku i redoslijedu stajanja boca na fotografiji iznad)
1. Dior Vernis Haute Couleur ekstremno noseći lak za nokte 886 Violet Nouveau Monde / Aztec Chocolate
2. Estee Lauder čisti lak za nokte C5 Molten Lava
3. Chanel Le Vernis boja noktiju 509 Paradoksalno
4. Dior Vernis Haute Couleur ekstremno nose lak za nokte 887 Purple Mix
5. OPI lak za nokte Parlez Vous OPI? NL F14
6. Dolce & Gabbana Lak za nokte 106
7. Lancome Le Vernis Divine trajna boja i sjaj 359
8. Prizme za nokte Sally Hansen
9. Sally Hansen Diamond Strength Bez čipsa boja noktiju 22 Forever Lilac
10. Chanel Le Vernis boja noktiju 210 Lilac Sky
11. Essie 743 Lijepo je lijepo
Kolekcija je mala (kako se ispostavilo) i prilično konzervativna. Za mene su lakovi ove sheme boja radni konji pogodni za mnoge detalje odjeće, stoga (osim holografskog slučajno odloženog u kolekciji), u kolekciji nema lakog pribora, tj. one koje same po sebi privlače pažnju. Za svečane izlaske koristim druge boje.
1. Dior Vernis Haute Couleur ekstremno noseći lak za nokte 886 Violet Nouveau Monde / Aztec Chocolate
Ovaj lak iz trajne linije ima dvostruko ime - to je i čokolada i ljubičasta. Vjerujući proizvođaču, uvrstio sam ga u broj sudionika u "prvenstvu", ali svejedno mislim da je smeđe boje. Na ove dvije fotografije barem smo uspjeli uhvatiti neku vrstu ljubičice.
Međutim, on se ne pojavljuje tako često. Obično, u nedostatku izravne sunčeve svjetlosti, je sivo smeđe boje.
Volim ovaj lak u svim varijantama (u bilo koje doba godine), ali ipak je bogatiji i zanimljiviji od svih ljeti na suncu.

Ovo je jedan od lidera ne samo ovog „natjecanja u boji“, već i općenito jednog od mojih najdražih lakova. Među glavnim prednostima - složena boja, lijepa u svim manifestacijama, trajnost (do 5 dana) i jednostavnost nanošenja.
Ocjena: 5
2. Estee Lauder čisti lak za nokte C5 Molten Lava
Napisala sam zaseban post o ovom laku. Mišljenje se nije promijenilo. Čak i u usporedbi s drugim lakovima današnje recenzije, ovaj je jedan od najboljih. I sigurno mu vrijeme nije oblačno izvan sezone, već sunčano ljeto.
Ocjena: 5
3. Chanel Le Vernis boja noktiju 509 Paradoksalno
Nisam dugo želio ovaj lak. Preširi se, raspravlja i ima velik broj klonova. No nedavno su mi se predstavili i nehotice sam se pridružio mnogim vlasnicima senzacionalnog Paradoksala. Koristeći primjer drugih nijansi Chanel lakova, znao sam da nisu svi lakovi ove marke podjednako uspješni. Neki se ne uklapaju dobro, neki mjehurići, neki imaju druge nedostatke. Paradoksal je bio jedan od najboljih. Među svim njenim prednostima (uopće nisam našao u tome), najviše mi se sviđa kako se lako nanosi i dobro ispire unatoč tamnoj boji.
Dnevna rasvjeta u unutrašnjosti je neizreciva boja, ali sjaj (vlastiti) je vrlo drag, čak i s takvom nerazumljivom nijansom:
Na ulici je još više sjaja
Pa najviše ljepote na suncu

Paradoxal je postao jedan od mojih najdražih Chanel lakova zbog savršene teksture i lakoće skidanja. To je slučaj kad vam nije teško obojiti nokte barem svaki dan.
Ocjena: 5
4. Dior Vernis Haute Couleur ekstremno nose lak za nokte 887 Purple Mix
Ovo je tipično jesensko-zimski lak. Tamno je ljubičaste boje i teško se mijenja ovisno o rasvjeti.
u kući

Na suncu

Lak je prilično raspoložen kada se nanosi - zahtijeva dva gusta sloja. Gotovo da nema sjaja, tako da uvijek koristim gornji dio (na gore navedenim fotografijama s Orly top sušenjem).
Ocjena: 3
5. OPI lak za nokte Parlez Vous OPI? NL F14
Ovo je jedan od sezonskih lakova. Najčešće je nosim u jesen i zimu, jer Odlično se uklapa u detalje odjeće ovih sezona i odgovarajućih dodataka. Lak također izgleda sjajno pod umjetnom rasvjetom,
a danju oblačno (soba),
i na suncu.

Ocjena: 4 za potrebu pažljivog nanošenja, najbolje u tri sloja.
6. Dolce & Gabbana Lak za nokte 106
Ovo je također jedan od najčešće korištenih lakova među opisanim. Sviđa mi se što se lako nanosi (udoban kist), brzo se suši i ne zahtijeva više od dva tanka sloja. Međutim, njegova stabilnost je nestabilna - može izdržati pet dana bez ljuštenja, a može (iako rijetko) „ugoditi“ odlomljenom komadu drugi dan.
Ocjena: 4
U hladu
(sjaj je njegov vlastiti)
pod umjetnom rasvjetom,
na suncu

Na suncu se čini slično prethodnom, ali fotografije snimljene u hladu i pod umjetnim osvjetljenjem (kao i komparativna tratinčica) pokazuju da su Dolce & Gabbana više lila od lipa OPI-ja. Kad sam kupio Dolce & Gabbana, iskreno sam mislio da kupujem prašnjavu ružičastu.
7. Lancome Le Vernis Divine trajna boja i sjaj 359
O ovom laku je moj post ovdje.
To je rijedak slučaj kada proizvod koristim u sezoni u čijoj je kolekciji proizvođač zamislio. U ovom slučaju govorimo o granici prošlog proljeća. Nosim ga samo u proljeće, jer za zimu / jesen mislim da je previše vedro, a za ljeto previše izravno. Tehničke specifikacije su izvan svake pohvale, pa je ocjena 5.
8. Prizme za nokte Sally Hansen
Ova holografska zbirka nalazi se u mojoj kolekciji od tih davnih vremena, kada je postojao prvi val mode za takve lakove. Ne sjećam se točno koliko godina je prošlo od tada, ali rok trajanja ovog primjerka istekao je prije otprilike 5 godina. Istodobno, još uvijek nema pritužbi na lak - nije se zgušnjavao, dobro se nanosi, dugo traje. Iako ovaj konkretni lak više nije dostupan, drugi proizvođači su prepuni analoga koji su često prikazani na kozmetičarki, pa ću se ograničiti na jednu fotografiju.
Tajna tako dugog skladištenja je u tome što moje raspoloženje za takvu manikuru ne nastaje često - ne više od 1-2 puta godišnje. To se obično događa na odmoru. Za neke "opsesije" spuštam ocjenu na 4.
9. Sally Hansen Diamond Strength Bez čipsa boja noktiju 22 Forever Lilac
Ova ružičasta, koju je proizvođač nazvao lila i zbog toga sudjeluje u ovom "natjecanju", iste je dobi kao i prethodna Sally Hansen. Sa njim je sve također u redu, a on je u "obliku" koji je izvrstan za njegovu dob. I, poput prethodnog, nije čest gost moje manikure. Međutim, ne može se priznati njezine neosporne prednosti: do 7 dana ili više, otpornost + lagana optička iluzija (ova biserna boja dobro odvraća pogled od malo obrastane kutikule (vidi fotografiju)). Nedostaci - potreba da se nanese najmanje tri sloja i manje poteškoće u uklanjanju laka. Ocjena: 410. Chanel Le Vernis boja noktiju 210 Lilac Sky
Kao i mnogi ljubitelji Chanel lakova, i moji lakovi ove marke počeli su se skupljati od ovog predstavnika. Vrlo je kontroverzan. Prvo, kao i prethodna, meni se tvrdoglavo čini ružičasto, a drugo, njegova ovisnost o osvjetljenju je depresivna. Kategorički ga ne volim zimi, kada dnevno svjetlo nije dugo i gledate nokte pod umjetnom rasvjetom. Pogotovo uredske svjetiljke ne ukrašavaju ovaj lak - postaje kao plastična.
No ljeti ga nosim s užitkom i na vedrog sunčanog dana čak mogu vidjeti i njegov neuhvatljiv svjetlucav.
Na suncu (malo ružičasto i malo jorgana):
No, ljeti i u sobnoj rasvjeti nije loše (umjerena razina plastičnosti)

Trajnost ovog laka ovisi o tome da li se nanosi vrh - ako se nanese, onda je trajnost lošija, lak otpada u komadima nakon 2-3 dana, ako nema vrh, traje duže (3-5 dana), ali skine se sa vrhova, postepeno se prekriva pahuljicama pukotine po cijeloj površini.
Ocjena: 3
11. Essie 743 Lijepo je lijepo
O ovom lakiranom postu ovdje.
Unatoč činjenici da je lak za nokte zaradio 5+ (a ja sam spreman ponoviti sve što je u spomenutom postu rečeno o prednostima ovog laka za nokte), u usporedbi s ostalim sudionicima dobiva samo 3 za potrebu temeljitije primjene u odnosu na ostale sudionike i dulje vrijeme sušenje.
Još jednom vas podsjećam da u ovoj zbirci nema niti jednog autsajdera, a smanjenje ocjena - prisilno, da se identificiraju najbolji.
Učesnici prvenstva zauzimaju svoja mjesta na postolju u skladu s osvojenim bodovima.

Hvala na pažnji!

Pogledajte video: Praksa s ljubičastim plamenom (Travanj 2020).

Loading...