Blogovi

Moj mastheva je neizbrisiv serum za kosu. Pregled šest alata

Pozdrav djevojke!
Budući da sam vlasnik tvrde porozne kose, ne mogu zamisliti svoj styling bez neizbrisivih silikonskih seruma i eliksira. U ovom nakon što želim razgovarati o šest alata koje sam imao priliku isprobati.

Nakon eksperimentiranja s kenom kao tinejdžerka, kosa mi je postala jako kruta, nestašna i počela je strašno svijetliti. Odabirom neizbrisive njege, isprobala sam mnogo različitih proizvoda i došla do zaključka da su serumi, balzami, eliksari - općenito, proizvodi s masnom ili silikonskom teksturom najprikladniji za mene. Iz nekog razloga, kreme i sprejevi čine da moja kosa izgleda kao žica.
Kao dokaz učinka, fotografije ću pokazati prije, odmah nakon i sat vremena nakon nanošenja proizvoda.
Na svim fotografijama kosa je češljana. Na fotografiji prije nego što je kosa vlažna - opere se i osuši ručnikom, a zatim malo na zraku. Na fotografiji se nakon sat vremena kosa suši prirodnim putem, osim dotičnih proizvoda, ništa se nije nanijelo.
1) Avon Advance Techniques dnevni sjaj - suhi krajevi serum. Serum za suhu kosu.
S ovim je alatom započelo moje upoznavanje sa serumima. Prvi put sam ga isprobao 2006. godine i tek nedavno sam našao potpunu zamjenu za njega. Ovim serumom moja je kosa prošla kroz gomilu eksperimenata sa šamponima i balzamima, samo mi je pomogla nakon još jednog debakla.
foto:
Detaljan prikaz:
Znatno omekšava kosu odmah nakon nanošenja, nakon potpunog sušenja / upijanja, na kosi se pojavljuje primjetni sjaj, izgledaju mnogo nježnije, mekane na dodir, lako se češljaju i manje zbunjuju.
Primjenjujem puno seruma: 5-8 klikova na 2/3 duljine kose, kosa ne postaje teža i ne masna (vjerojatno zbog svoje poroznosti željno upijaju bilo koji silikonski proizvod), međutim, ne bih preporučila nanošenje na toliko vlasnika tanke kose. Serum se u potpunosti apsorbira / isparava za otprilike 30 minuta, nakon čega moja kosa, može se reći, sama leži u lijepim valovima (ne sušim ih fenom).
Miris je ugodan, neupadljiv, brzo nestaje. Ne sviđa mi se što je staklena boca - postoji opasnost da se razbije.
cijena: Sada 280 str. za 30 ml bez popusta.
Ocjena: 5
Trajanje upotrebe: 6 godina
2) stalni užitak Cristalli tekućina. Tečni kristali za kosu.
Kupila sam ih kad sam se nakon eksperimenata s odabirom idealnog balzama za kosu potpuno pretvorila u krpu i djelovanje Avonovog seruma nije bilo dovoljno.
foto:

Detaljan prikaz:
Konzistencija tekućih kristala puno je gušća od ostalih junaka ovog posta. Primjenjujem i 5-8 klikova, ali tada manja količina novca "ispljune" u jednom kliku. Tekući kristali su "moćniji" lijek - koristim ga u tečajevima, jer kosa je prenasićena tijekom 2 mjeseca kontinuirane uporabe. Dajem im odmor oko mjesec dana.
Kristali jako omekšavaju kosu već tijekom nanošenja, čine je malo težom (što nije loše za poroznu lepršavu kosu), ali nisu masnu. Kosa izgleda puno glađa, češlja se vrlo lako. Ne preporučujem za tanku kosu, prilično je teška artiljerija.
cijena: 300-350 str. za 80 ml.
Ocjena: 5+.
Trajanje upotrebe: 9 mjeseci povremeno.
3) Matrix biolage glatka terapija. Serum za pušenje.
Neuspjeli pokušaj zamjene Avon seruma nečim široko dostupnim.
foto: Neće biti fotografija rezultata, više se nisam usudila primijeniti ovaj užas na kosu, odmah nakon što sam fotografirala proizvod otišla je u smeće.
Detaljan prikaz:
I ovdje me posjetila noćna mora. Prvi put kad sam nanio ne baš puno sredstava, sadržaj masti me nije mučio (uostalom, preostala sredstva su se potpuno apsorbirala u pola sata) i sjela čekati. Kakav je bio moj užas kad su se i ujutro na kosi masne ikole bile jasno vidljive. Odlučivši da je otišla predaleko, sljedeći put je primijenila kap droge - 2 klika na cijelu kosu. Nije bilo ledene kože, ali kosa je izgledala neuredno, ustajalo. Ne mogu naručiti Avonov serum, patila sam s Matrixom otprilike mjesec dana. Bez pozitivnih dojmova, nažalost.
cijena: 610 RUB u 2010. godini.
Ocjena: 1.
Trajanje upotrebe: otprilike mjesec dana neprekidne uporabe, mnogo je puta pružio drugu priliku alatu.
4) Popravak Estel Professional Curex-a. Serum za podijeljene krajeve.
Još jedan pokušaj pronalaska zamjene za dosadan serum.
foto:

Detaljan prikaz:
Ovaj se serum razlikuje od ostalih - na prvom mjestu ne sadrži silikone, poput ostalih, već vodu i mliječnu kiselinu, a u sastavu nema klasičnih silikona poput ciklopentasiloksana i dimetikona. Ali učinak je još gori. Hladi kožu ruku i brzo isparava, iako u sastavu nema alkohola. Gotovo ne omekšava kosu, daje im samo plemenitiji izgled, ali čak je i s fotografije jasno da učinak nije isti. No, kosa uopće ne postaje teža, pa čak i postaje lakša, stječe volumen, i općenito, proizvod nije jako mastan ni na dodir.
Ne mogu ga mučiti, vjerojatno ću ga izbaciti.
cijena: 210 str. po 100 ml.
Ocjena: 4-
Trajanje upotrebe: oko 3 mjeseca.
5) obnovljeni eliksir Pantene Pro-V za završavanje kose:.
I evo dugo očekivane zamjene! Kupio sam nasumično ovaj eliksir, u panici, jer sam otišao u posjet i zaboravio sam se oprati. I slučajnost je postala sudbina :)
foto:

Detaljan prikaz:
Učinak je vrlo sličan Avon serumu, čak su i mirisi gotovo isti. Sve isto omekšavanje (čak i malo bolje), sjaj, disciplina nestašne kose. A eliksir je javno dostupan, ima puno veći volumen po nižoj cijeni i plastičnu bocu koja se neće razbiti. Ja se prijavim u istoj količini kao i Avon.
Ovo je moja masthead, zajedno s tekućim kristalima iz "Constant Delight", koji se izmjenjuju između ova dva alata. Zaista nisam očekivao Pantenea, s kojim imam dugogodišnju negodovanje.
Usput, ovaj eliksir za normalnu kosu, postoji isti za obojenu kosu, košta malo više, a njihovi se sastavi uopće ne razlikuju.
cijena: 200 str. s nešto za 75 ml u Rive Gaucheu.
Ocjena: 5+.
Trajanje upotrebe: pola godine.
6) Biljne esencije u svom sjaju. Intenzivni serumski sjaj:.
Zadnja kupnja, kupljena više za zabavu.
foto:

Detaljan prikaz:
Nema razlike od prethodnog pratitelja, osim mirisa, koji mi se nije svidio. Miris je poput svih proizvoda ove linije, ali ispada da kad šampon koji ga operete odmah miriše na taj način, to je lijepo, a kad miris neprestano lebdi oko vašeg lica i ne razmišlja o vremenskim prilikama, to je vrlo neugodno i neugodno. Čak se i glava malo razboljela.
cijena: 266 str. za 75 ml u Rive Gaucheu bez popusta.
Ocjena: 4 (za miris).
Trajanje upotrebe: oko mjesec dana.
Također ću dodati da niti jedan od predstavljenih proizvoda ne spašava moju kosu od lepršavosti u uvjetima visoke vlažnosti. Je li ta konstantna radost u tom pogledu bolja od ostalih.
Moje ime je Katya, možete na "vi"

Pogledajte video: TOP 20 Incredible Cardboard Videos in The World (Travanj 2020).

Loading...