Blogovi

Naša make up priča

Djevojke, nešto me je pogodilo za uspomene - predlažem da se zajedno sjetimo:

Prvi set kozmetike mi je tetka predstavila dvanaest godina - bila je smeđa olovka, plavo-plava dvushka i voluminozna maskara. Prije toga nokte sam povremeno slikala ružičastim lakom, a onda samo za praznike, jer u školi nisu bili dopušteni. I onda ono što se zove Dorval's. Sjećam se kampa tog ljeta ... i drhtaj je buknuo. Potom su modne maskare u boji različitih nijansi na kosi, plava sjenka na kapcima (ja još uvijek ne koristim plavu boju za šminku) i ružičasti blijedi ruž od bisera AVON Pink, i hrpa prištića, ali nema veze - osjećala sam se kao zvijezda!
Tada su se sjene lomile u logoru, maskara je migrirala majci, a potom u kantu, kako je bilo jezivo, i više se ne sjećam gdje se olovka zabila. Ukupno, od 12 do 14, nisam poznavao tugu i jedino što se povremeno slikalo istim AVON fondantom. Istina je da mi je na novogodišnju noć, prije 13. rođendana, tata dao minijaturu Kenzo, pa sam se od samog početka dobro snašao u parfumeriji.
Puč u glavi dogodio se u 9. razredu kada sam počeo ići na fakultet na pripremne tečajeve - tada sam dobio Ffleur puder, Max Factor maskaru i Ruby Rose zastrašujuće bordo ružičaste nijanse, crnu Avon olovku (usput, i dalje uzimam njihove olovke , Stvarno mi se sviđa), nekoliko prozirnih sjaja - ali tada sam se slikala samo na tečajeve i minimalno, čak i obrve nisu bile dodirnute - prištiće sam prekrila puderom, maskarom u jednom sloju, ponekad je nijansa iste boje za cijelo kapke i dovoljno, nisam voljela takav sjaj i ne vole.
Ali kad je započeo studentski život, to jest u 16 - oooooooh, tada sam sišao! Bilo je svega! Koje sam šminke crtao ujutro, uvijek je bila crna olovka na vodenoj liniji, a sada čak ni u klubu nisam uvijek ovako odjeven.
S 17 godina već sam zaradio novac i imao priliku kupiti sebi nešto bolje - moju omiljenu toaletnu vodu tog vremena, Lanvin Eclat D'Arpege parfemski sprej

To je bio moj miris potpisa - na poslu i u školi svi su znali da li Lanvin miriše, Lena je bila ovdje
U istom periodu razbolio sam se strijelama - još uvijek ne pušta.
S 19 godina počeo sam plesati, a također sam otkrio da imam obrve i moram nešto učiniti ... Stoga, uz scensku šminku, zalijepljenje trepavica, šminkanje u ekstremnim uvjetima (pokušali ste napraviti šminku u cijeloj fazi u vlaku, u svjetlu svijeće i itd.) I dalje sam pokušavala rasti, crtati i općenito urediti obrve, koje su (zahvaljujući mom ocu) vrlo rijetke, sa ćelavim mrljama i rodnim žigom, gdje nema pigmenta, tako da bez slikanja nisam nigdje. Da, usput, od tog trenutka, moja kolekcija kozmetike i moja strast prema njoj počela je rasti nevjerojatnom brzinom. I usput, s izuzetkom parfumerije, prvi se apartman pojavio tek prije 23. godišnjice - narastao je!
I kad ste počeli slikati, koje su vam bile preferencije, što vas je po vašem mišljenju činilo neodoljivim, kakva je to kozmetika bila i općenito kako ste imali OVO?
Djevojke, hvala! Dobio sam veliko zadovoljstvo čitajući vaše priče!

Pogledajte video: MAKEUP TUTORIAL NA BEDNJANSKOM (Veljača 2020).

Loading...