Blogovi

Recenzije Decleor Aroma Night Baume De Nuit Purifiant Ylang Ylang Pročišćavajući noćni balzam

Pozdrav drage cure!
Želim razgovarati o univerzalnom favoritu, kome, mislim, apsolutno ne treba uvod) Već je napisan, prepisan, ali napravit ću muhu u mazivi :)

Koga briga - molim;)
Za početak, moja koža je kombinirana, s periodičnim osipima, obrazi su mi normalni, T-zona je ljeti masna, nažalost nema nevidljivih pora :) Isprobao sam puno njege, profesionalnost, luksuz, ljekarništvo i strana masovnog tržišta nije zaobiđeno)
Pogledao sam ovu marku i odlučio kupiti ovaj kontroverzni proizvod ...
Duge priče o sastavu i opisima proizvođača, mislim da to nije vrijedno širenja, sitnica je svima poznata ... (je li ovaj val Decleora netko zaobišao ??))

Dakle, započnite s mojim očekivanjima... I bili su najprivlačniji, nakon oduševljenih pregleda u smjeru ovog balzama ... Ali općenito, željela sam malo suziti pore i ukloniti tragove (mrlje) kozmetičkim čišćenjem ... čini mi se da ne pitam puno toga))
Želim napomenuti miris božanski! Želim ga udisati i udisati, samo sam čekao večer da nanesem balzam na lice ...
tekstura ugodno, rastopi se na prstima u nekoliko sekundi, nanesite na lice je VRLO lijepo))
vrlo ekonomičan, to je činjenica, dovoljno za dugo vremena ... A ako uzmete u obzir činjenicu da stalno želim isprobati nešto novo, onda će ovaj alat otići mojim unucima ...))
Na ruku:
Nakon noći s njim idućeg jutra koža izgleda odmarano, svijetlo lice, pore su malo sužene ... Nisam vidjela nijednu masnu palačinku u ogledalu. Ali nažalost, ovo je sve što me obradovalo ... Za par sati sve se vratilo na svoje mjesto, cijeli učinak je nestao. Spajanje je nula, pore su iste kao i nekada, mrlje od čišćenja također su na mjestu. Čekao sam kumulativni učinak, jasno razmazan 1,5 balzama! mjeseci ... Čudo? Čudo se nije dogodilo, sve je bilo kao i prije, kao da nema balzama na licu ... Šteta, ali hvala barem što nisam učinio ništa s licem ... Iako stojim u ormariću, ne znam zašto ga ne bih bacio ...) Možda Ponovit ću nešto i pomoći ...)
U međuvremenu tražim nevjerojatan lijek koji će se riješiti svih problema ...;) A Decleor Aroma Night, nažalost, nije ništa za mene!
Razdoblje ispitivanja - 1,5 mjeseca
Cijena - cca 600 UAH (cca. 2400 rubalja)
Hvala na pažnji
Ja sam Zhenya, ti si sa mnom;)

Pogledajte video: Decleor's Aroma Night Balm Product Review - Watch and Shop! (Veljača 2020).

Loading...