Blogovi

Recenzije YSL Fard A Levres Rouge Pur Pure ruž

Drage djevojke!
Želim razgovarati o neon ružičastom ružu Yves Saint Laurent rouge pur pure ruž za usne spf 8 u nijansi 22.
Dizajn.
Kao i mnogi YSL proizvodi, oni imaju jako skup paket u zrcalno zlatnoj boji. Naravno, ima mnogo nedostataka: prlja se, ostaju otisci prstiju i vidljive su sve ogrebotine, međutim, sve izgleda izuzetno lijepo (ne odnosi se samo na ruževe ove tvrtke, već i na maskare i puno drugih stvari), dobro, mislim da je sve poznaju savršeno i lako prepoznaju sve YSL tvrtke u dizajnu.


Boja i tekstura.
Sama boja je vrlo djevojačka, lutka-ružičasta (mat, ali postoje male iskra i reflektirajuće čestice). Nanosi se lako i nježno, međutim, na usne, ako se nanosi izravno iz cijevi, a ne četkom ili prstima, naglašava pukotine i ljuštenje, pa svima savjetujem da nanose svijetle ili masne ruževe s prstima ili četkom.

pigmentacija ruž je jako dobar, od 1 sloja usne odmah poprime svijetlu boju, naravno, možete ga nadograditi, ali u osnovi se boja ne mijenja, a povećava se samo količina ruža za usne.
S bljeskalicom.
Ljetno.
Drži se u principu vrlo dobro, ponekad se uvuče u bijelu traku, a usne mi se malo osuše, ali uglavnom zimi.
Jedino što joj se ne sviđa je miris sličan mirisu sovjetskih ruževa, naravno, ugodniji i nježniji, ali to je čudno po mom mirisu.
1 sloj s bljeskalicom.
2 sloja s bljeskalicom.

2 sloja dnevne svjetlosti.
Slika u cjelini, nisam našao više slika, pogledajte što je.))
Rezultat:
Stavim 5 s +, jako mi se sviđa, svi fanovi poput mene, ruževi ove boje, savjetujem! Zadovoljstvo je koristiti tako lijep i kvalitetan fondant.
Hvala na pažnji, zbogom!
Cijena: 800-900 rub.
Razdoblje ispitivanja je 6 mjeseci.

Pogledajte video: Courroie de distribution : Les conseils de nos garagistes Top Entretien #4 avec Denis Brogniart (Ožujak 2020).

Loading...