Blogovi

Lasplash lak za usne Brillant a Levres # 14101 Blagodati jagoda

Pozdrav, ljepotice. Danas vam želim predstaviti proračunsku američku tvrtku LASplash, naime sjajilo za usne Lip Lacquer # 14101 Strawberry Bliss. Zanima me "milost koju pitam" pod Kat ...
foto:

Obećanje proizvođača:Čista pokrivenost s finim sjajem savršeno je kombinacija za vrhunske hidratizirane usne. Uljepljena s vanilijom metvice, ova ljepljiva, hidratantna formula obogaćena je hranjivim vitaminom E i shea maslacem.
Detaljan prikaz:
Naručio sam ovaj sjaj od cherryculture.com. Ugledavši sjaj na slici, odmah sam se zaljubio u njega, nijansa se tamo pokazala svijetlom i zasićenom, poput ukusne bobice. Nažalost, kad mi je stigao dugoočekivani paket, bio sam razočaran. Pokazalo se da na usnama ovaj sjaj boje uopće ne daje, gotovo je potpuno proziran. Ima svijetlo ružičasti ton koji je na usnama potpuno nevidljiv. Shimer i bez sjaja. Idealno za one koji vole proziran sjaj ala "prirodan" s sjajnim efektom. Tekstura mu je vrlo ugodna, sjaj nije ljepljiv, lijepo se raspoređuje i gotovo se ne osjeća na usnama. Nabori se ne podvlače i ne šire. Ima ugodnu neupadljivu aromu bobica, koja se osjeća prilično dugo. Nanosi se spužvom, što ne može, ali ugodi mi (ne volim sjaj četkicama). Otpor je prosječan, do prve užine (bez grickalica sigurno traje 3 sata). Potrošnja je prilično ekonomična. Epruveta je prilično velika: 9 ml, dovoljno za dulje vrijeme. Služi kao dobar premaz na mat ili krem ​​ruž.
Ono što mi se nije svidjelo je pakiranje. Neka vrsta slama i sjaja i usmjerit će curenje. U principu, što još možete očekivati ​​od blještavila za 6 USD))) Pa, nijansa ... Ovo je moje razočaranje ... stvarno sam za ljeto željela svijetlu bobičastu sjajnu nijansu)
Općenito, o njemu imam vrlo kontroverzno mišljenje ... Vrlo je teško objektivno procijeniti. Stavio sam ga na 4, s velikom uskom postavom da je prevario moje nade. Unatoč činjenici da mi se sjaj zaista nije dopao, stvarno želim nastaviti svoje poznanstvo s markom i isprobati njihove sjene.
Swatch (samo dekorativna kozmetika):

cijena: $5.99
Razdoblje ispitivanja: 4 mjeseca

Loading...