Blogovi

Spasitelja ili štetočina? SPA Arganovo ulje od IB kolekcije

Dobar dan!
Želim razgovarati o svojoj novoj akviziciji - prvoj takve vrste u mom arsenalu kozmetike za njegu kose. Dakle, moj novi proizvod je Arganovo ulje! Koga briga, tražim rez!


Moje upoznavanje s ovim čudom kozmetičke industrije počelo je uzorkom poklona. Moram odmah reći da je moja kosa ispod lopatica, tanka, masna kod korijena i suha na krajevima. Dakle, primivši uzorak uzorka na poklon, pročitao sam na njemu da ovaj proizvod olakšava češljanje i oblikovanje - postao sam zainteresiran. Iz preporuka proizvođača proizlazi da se mora nanositi na vlažnu kosu, a zatim prijeđite na styling. Ispiranje nije potrebno. Potonji me malo uplašio, smatrajući da je još uvijek ulje, a kosa mi se vrlo brzo zaprlja.
Dakle, nakon što sam oprao kosu (pomoću klima uređaja) i osušio kosu ručnikom, nanio sam ulje po cijeloj dužini kose, izbjegavajući korijenje.
Konzistencija maslaca je ugodna, ne baš tekuća i ne previše masna, svijetlo žuto-narančasta nijansa:

Potroši se prilično štedljivo, ova dva obroka dovoljna su za cijelu duljinu kose!
Tada sam počeo sušiti kosu. Prvo što sam primijetio: mokra, u početku zapletena kosa bila je češljana "jedna po jedna"! U doslovnom i figurativnom smislu: dovoljno je bilo jednom češalj držati na pramenu kose i savršeno se češljalo! Za moju kosu ovo je nešto iz područja mašte, jer se obično nakon pranja i sušenja kosa veže u prave čvorove i zapetine. Nakon što se kosa osušila, nije bila masna, zadovoljan sam bio savršeno glatkom, raspadanom i sjajnom kosom!
Čini se da je sve dobro, ali kao i uvijek postoji jedno "ALI". Ne sjećam se čega, ali nešto me nagnalo da pogledam informacije o šminkanju kozmetike i, posebno, o silikonima ... Pogledala sam šminku i: oh, užas! Proizvod koji se pozicionira kao hladno prešano arganovo ulje i laneno ulje (ovo je naznačeno na papirnoj kutiji u kojoj je bila boca. Izbačeno je, nažalost) ima sljedeći sastav:

Prve tri komponente su silikoni! Arganovo ulje je tek četvrta pozicija, a laneno - čak šesta! Toliko o ulju ...
Da sumiram, sastav se, naravno, uznemirio, ali učinak je izvrstan!
cijena: 1835 rub.
Period ispitivanja: tri tjedna
Ocjenjivanje: 5- ("-" za pogrešno predstavljanje u odnosu na sastav).
Ja sam Nadia, meni na "ti"!

Pogledajte video: Dan Srpske, Dodik pozvao na mir, stabilnost, slobodu i uvažavanje (Travanj 2020).

Loading...