Blogovi

Višebojne cigle L.a. Dječja paleta boja za oči za djevojčice 10 - iscrtavanje i bojanje boja

Danas ću vam reći o dvije super svijetle i vesele palete američke tvrtke LA Girl.

Cirkus je stigao ... ^ ______ ^

Općenito, već imam milijun i dvadeset i dvije palete sa sjenama, ali naravno nisam mogao proći. Mali, slatki kompaktni briketi s pečenim sjenama. Prvo što sam imao je ljubičasta paleta i nekako je to ležalo zasad, vjerojatno preživjevši nekoliko „nakraja“, dok su me ruke uhvatile još dvije. Danas je premisa stigla) Preplavljen sam radošću i radosno ga pljusnem ovdje (žurno dijelim!), Inače ću provaliti ...! ^ _____ ^

Sohssss ... Opće informacije .: R
Lagane, male, prilično krhke kutije s gustim gomilama prešanih sjena. 10 boja u svakoj paleti su gotovo svih matičnih boja, samo crna u duginoj paleti ne odgovara, postoje i kameleoni. U svakoj kutiji nalazi se dvostrana spužva strašne kvalitete, i oh, dvije su se odmah slomile.: - (Kao što se očekivalo, četkice ove palete su potpuno neprikladne, previše guste i gotovo je nemoguće pokupiti dovoljno sjene. Koristio sam spužva je dobra, nisam imao problema s nanošenjem. Hmm. Kao i sve pečene sjene kad se nanose suhe, daju nijansu nego ton, lagani prozirni sjaj. Kada se nanose mokri, daju vrlo bogatu, sjajnu i trajnu boju. Da, izgleda kao da sam koristio bazu, a de zhitsya dok) sam volio otpora, na suhim kapaka (s kojim sam se istuširao i sve leti) počiva na novčanu kaznu. Zaista je jako cool. Trošak - 4,50 USD bez troškova prijevoza, a moja je procjena zasluženo solidnih 4 s težim plusom.
L. A. Dječja paleta očiju za oči u boji 10 - ushićenje
Moja povezanost s nečim zmijskim, orijentalnim. Da, plesačica sa zmijama vjerojatno ... Ton antičkog zlata, crvenkast metalni tonovi i hladno, čak zelenkasto smeđe, i nekoliko svijetlih boja - bijeli i zlatni kameleon, kao i nevjerojatna prljava ružičasta sa zlatnim tonom.Ponovo ću demonstrirati najzanimljiviji ton - u mokrom i suhom nanošenju. Možete vidjeti snažnu razliku u intenzitetu - "suhu" - gotovo nevidljivu. Prva fotografija je dnevna svjetlost, druga umjetno svjetlo.


L. A. Djevojka 10 boja očiju - Coloursurge
Najsmješnija paleta, svijetla, šarena, duga, netko bi rekao i klaun: P
Ne bih mogao bez ikakvog okruženja na fotografiji, moje žonglerske kuglice, prema mom mišljenju, dobro su prolazile za "mrtva priroda". :)


I ja sam sa zelenim tonom iz ove palete ... :-) žurno, ali ok))


Hvala svima na pažnji, Tammi Tanuka je bila s vama. ^ ______ ^
(UPD) Nažalost, jedna od paleta, ljubičasta, "ubijena" na zahtjev moderatora zbog ograničenja broja fotografija: - (
Povratne informacije i detalje možete pronaći u mom sljedećem postu - OVDJE

Pogledajte video: Umjetnost na zidovima dekorativne tehnike bojenja zidova (Studeni 2019).

Loading...