Blogovi

Barbie Nude Gosh ruž za visoki sjaj 009 Soft Pink

Pozdrav, ljepotice!
Danas ću vam reći o dvosmislenom ružu za usne od Gosha. Odmah mi se svidjela svijetla boja, bilo blijedo ružičasta, ili breskvasta.
Evo što piše proizvođač:
Pjenušava, impulzivna, očaravajuća, razigrana boja. Koktel od karnaubinog voska i vitamina E pruža nevjerojatno lako klizanje, višeslojni odraz svjetla, prehranu i njegu nježne kože usana!
Od mene:
doista, vrlo je mekan, svojevrsni "masni" u dobrom smislu te riječi. Dobro je pigmentiran, kada se nanese, boja se odmah pojavljuje. Ali, kao i većina takozvanih golih ruževa, nestašna je, morate je biti u mogućnosti pravilno primijeniti. Zbog ove „masnoće“ nije baš postojan i ne može se lijepiti na usnama onako čvrsto i jasno kao što bismo željeli. Stoga je bolje nanositi ga u tankom sloju umjesto sjaja. Za sebe sam zaključila da je lakše nanijeti četkom kako bi se izbjegao učinak "kita". Ako ga nanesete prejako, onda se nakon nekog vremena sklizne, što i nije previše lijepo. Ali radi ove boje, možda biste trebali pokušati. Swatch.
Najpribližnija boja na ruci:
I bliže, deblji sloj:
Značajan minus za mene je što se nakon otprilike pola sata začepljuje u naborima, a to se vidi. Možda bi bilo neprimjetno kada bi boja bila tamna, ali takva svijetla nijansa naglašava piling i izbočine, unatoč tome što koristim balzam za usne i nanesem ga tankim slojem prije nanošenja samog ruža.
Golih usana:
Evo kako to zapravo izgleda: (učinio malo više nego inače)
bljeskalica:

Općenito: (ovdje je prilično malo)
Postoji još:
Općenito, s jedne strane, zanimljiva boja, s druge strane morate zacrnjeti. Mislim da će se za pet plus ovaj ruž poigrati s damama koje su vlasnice natečenih usana i malo tamne kože.
Ispitno razdoblje: pola godine.
Cijena: 7 USD
Moja ocjena: 3+ (zbog hirova)
Nadam se da je pomoglo!

Loading...