Blogovi

Moje sretne bebe

Pozdrav, ljepotice.
Danas ću vam pokazati moje omiljene bebe - lakove za nokte iz Mavale.

S lakovima ove marke poznajem se više od godinu dana. Već sam govorio o nekim predstavnicima koje imam ovdje, ovdje i ovdje.
Mali mjehurići, nemaju vremena dosaditi. Paleta boja je vrlo bogata. Sve nijanse koje sam isprobao nanose se vrlo lako, kao da se same ravnomjerno raspoređuju na nokatnoj ploči, skrivajući sve nedostatke. Klasična okrugla četka. Konzistencija je umjereno tekuća.
Proizvođač izvještava da lakovi ne sadrže štetne tvari i propuštaju zrak na nokat, bez obzira na broj slojeva. Ugodno je.
Sjaj je nevjerojatan!
Držite čvrsto tri dana.
Sada nekoliko riječi o svakom.
Mavala - 12 Berlin
Kupljeno u proljeće da bi dovršilo kolekciju. Mnogo je ovdje rečeno o njemu. Mirno svijetlo sive boje.
Upravo sam savladao svijetlu Mavalu - 158 Smoky Blue. Htio sam je razrijediti nečim
A ova siva blijeda je na svim prstima, željela sam nešto dodati.
Pa sam ga nosio u duetu. Ne mogu reći da mi se kombinacija jako sviđa, ali savršeno se uklapa u većinu stvari u ormaru ...
Mavala - 151 Marron Glace.
Kupljeno u kasno proljeće. Dugo sam zurila u njega. Više je jesenske boje. Tople smeđe boje, s najmanjim višebojnim šljokicama.
Podsjeća me na nekoga ... U sjeni je vrlo sličan Chanel Particuliere, ali na suncu izgleda kao OPI drvena cipela kao da znate?
Mavala - 156 Coco Red
Toliko dugo sam zanijekao crveni lak za sebe, a prošle godine „kako se slomio“ ... još uvijek ne mogu dobiti dovoljno ove boje. Gubim sve nijanse: i luksuzne, i profesionalne, i masne ...
Ova je nijansa direktno skočila u moje ruke s polica trgovine .Klasicno crvena, vjerojatno čak i grimizna. Na fotografiji je izašao malo svjetliji nego što zapravo jest. Vrlo lijepe boje.Mavala - 202 glazbena dvorana.
Šetajući RivGoshom uvijek provjeravam nadopunjavanje postojeće kolekcije Maval lakova. A onda odjednom stane nekoliko mjehurića s naljepnicom od -20%. Na odjavi sam iskreno obaviješten da će im isteći mjesec dana. Ali što je vrijeme za lak? Mnogi od nas još uvijek imaju takve rijetkosti koje imaju pet godina, a čak ni kvaliteta nije patila. I još više za takvo dijete. Da, završit ću ga u trenu! Takav rubin zgodan s bogatim šljokicama! Vrlo bistri i tekući lak. S nanošenjem nema problema, ali jednostavnost premazivanja je "za sve". Uživao sam u dva sloja, sve dok mi ruke nisu bile blizu prijatelja. Njena gusta crvena krema na noktima izgledala je mnogo bolje nego moja. Sada nosim u tri sloja (na slici). Na suncu me daljinski podsjeća na China Glaze Ruby Pumps. Ista dubina preljeva! Nijansa je mnogo mirnija - tamnocrvena jelka.
Uskoro će završiti ...Još jednom opća fotografija:
U mojoj kolekciji lakova Mavala više podsjeća na elipsu ...

Ocjena svim predstavnicima: 5 +++
Svaka cijena: 170 rubalja bez popusta.
Hvala na zanimanju.
Ja sam Julia ("ti").

Pogledajte video: Najljepsa uspavanka za djecu i bebe 1 sat Lullaby (Ožujak 2020).

Loading...