Blogovi

Suite u mojoj torbi za šminku: Shiseido i Lancome ruževi

Djevojke, zdravo svima!
Ispričat ću vam samo moje ruževe koji se nalaze u kozmetičkoj torbici. I čak je čudno što su se pokazali luksuznim. Ne volim trošiti velike novce na uređenje. Iako sada, s potpunim povjerenjem, mogu reći da će se daljnje takve kupnje dobiti unaprijed)))
Pa evo ih, ljepotice moje:
Riječ je o Lancome Rouge zaljubljenih 240M i 159B, Shiseido Perfect rouge Rd732.
Koga je briga, tražim rez
1. Ruž za usne Lancome Rouge zaljubljeni 240M

Swatch:

Ruž za usne na dnevnom svjetlu (intenzivan nanos na lijevoj strani, jedan potez s desne strane)ulična svjetlost uglavnom je visjela s balkona i fotografirala se
Radi veće jasnoće, usne su mi "gole" i s ružem

Detaljno mišljenje:
Ruž za usne pogodan je za dnevnu šminku - nije svijetla, ali nije nijansa bez lica. Naglašava usne, čini ih malo voluminoznijima (na mojim je to vrlo vidljivo, čak i ponekad morate nanijeti granicu usana prilikom nanošenja). Kada se nanese, lagano vlažan sjaj odmah je vidljiv, s vremenom nestaje, ali boja ostaje. Grickalice ne mogu izdržati, ali se praktički ne isušuju u nabore. Također ga je teško nazvati postoljem, a miris malo nagoni. Ali za mene postoji ogroman plus - ne isušuje mi usne. Potražit ću za sobom druge mogućnosti tvrtki u ovoj nijansi, iako sam i sama zadovoljna ovom.
Ocjena: 5 s blagim minusom
2. Ruž za usne od Shiseido Perfect rouge Rd732

Swatch:

dnevno svjetlo (na lijevoj strani - intenzivna primjena, zdesna - u jednom sloju) bljeskalica
dobro, malo na slici

Detaljno mišljenje:
Oh, ovo mi je trenutno najdraži slatkiš. Iako je svijetla za dnevnu šminku, barem za tako blijedu osobu poput mene. Po svim kriterijima potpuno mi odgovara - ne isušuje se, ne začepljuje se nabora, boja ostaje više / manje dugačka, ne "ispunjava" usne, bez mirisa, udobna, lagana u usporedbi s tikvicom Lankom (?) Bože, zaboravio sam ime onoga što se zapravo nalazi, u torbici će se tek tako otvoriti smokve. Općenito, pjevam joj odise!
Ocjena: 5
3. Ruž za usne Lancome Rouge zaljubljeni 159B
Imam minijaturnu, pa je izgled s prvog ruža u postu drugačiji.
Swatch:

dnevno svjetlo (na lijevoj strani - intenzivna primjena, s desne strane - jedan premaz) bljeskalica
Pa na slici)))Detaljno mišljenje:
Iz luksuza, ovo je prvorođeni, došao u paketu kao sonda. Poyuzat je kod kuće pred ogledalom, shvatio sam da su mi usne s njom ugodne. Stoga sam za svoj rođendan odabrala verziju u punoj veličini u nijansi 240M. Po svojstvima, ovaj crveni fondant potpuno je u skladu sa svime što je opisano za nijansu 240M. Jedino je puno lošije u nanošenju - trebate obojiti usne jako dugo i teško dobiti ravnomjernu, svijetlu, zasićenu boju. A ako se nanese brzo, glavna boja prelazi u nabore, tj. Dobivaju se neke ćelave mrlje. Općenito, nisam ljubitelj svijetlih ruževa, pa se ruž 1. miješa s iskričavima koji ga prigušuju i 2. čeka svoj red za romantičnu večer ili vedar događaj.
Ocjena: 5-
Radi jasnoće, omjer veličina ovih ruževa i usporedba boja:
dnevna svjetlostbljeskalica Moja dlakavost pokvarila je zadnju fotografiju, zato se nemojte vrijeđati
Također možete podijeliti svoje favorite i boje, bit ću vam vrlo zahvalan.
Hvala svima na pažnji i lijep vikend!

Pogledajte video: Step by Step Sewing DIY Make Up Bag (Studeni 2019).

Loading...