Blogovi

Tko donosi nešto s odmora, a ja Guerlain Emilio Pucci Terracotta Vernis 02 Riviera

Pozdrav drage cure!
Iskreno sam pokušao pronaći ovaj lak u Moskvi, ali stvorena hipea i naša čisto ruska odvratna služba po konceptima omogućile su mi da samo pogledam testere u trgovinama i drolim se po postovima. Jedan od mojih najdražih gradova, i ovaj put me nije razočarao, u centru Rima, u maloj skromnoj prodavaonici ženske sreće, pronašla sam Guerlain Emilio Pucci Terracotta Vernis 02 Riviera

Na lageru nije bio samo lak, već i puder / rumenilo iz iste serije, ranije sam napisala post o njima, pa sam i ja zgrabila drugi, jer mi se jako sviđaju, već sam izbrisala sve logotipe, pa često Ja ga koristim. Moj omiljeni s dnevnom šminkom. Rivijera plavo-ljubičaste boje, neobično lijepa i duboka. Smatram to najboljom nijansom plave od svih lakova koje imam.
Dizajn u stilu kolekcije i posebno marke.
Plastični poklopac s mrljama koje imitiraju drveni premaz (mogli ste ga napraviti i drveni) s Guerlain logotipom u sredini. Dovoljno velika "kapa" leži udobno u ruci. Četkica je više poput četke od Chanela, OPI. Ne široka, ne tanka, zlatna sredina.

Na prvom sloju lak daje praznine. Najvjerojatnije, sličan učinak neće biti na kratkim noktima, ali moji dugi pokrivači nisu ravnomjerni. Drugi sloj poravnava premaz i boja je potpuno slična izvorniku u cijevi.


Još jedan lijepi dodatak je ekspresno sušenje slojeva. Sve je vrlo brzo i ugodno, u stilu lakova luksuznih brendova.Još jedna prednost Guerlain Emilio Pucci Terracotta Vernis 02 Riviera - trajnost, tijekom aktivnog kaljenja lak je trajao četiri dana bez čipsa, bez potamnjivanja boje i brisanja sa vrhova.

cijena: Od 22 do 25 eura
Moja ocjena: 5+
Prekrasan je i ja bih ga slijedio i otišao na krajeve svijeta!
Ugodno se šopingu i ugodan odmor! Pozdravi, Maria.

Pogledajte video: Oaza molitve (Travanj 2020).

Loading...