Blogovi

Recenzije vodootporne olovke Clarins

Pozdrav svima))
U proljeće sam divlje željela svijetle boje, unatoč činjenici da ih jedva nosim bilo u odjeći ili u šminki. Ali onda je duša pitala, a kolekcije za proljeće-ljeto sugerirale su - tirkizno! I požurio sam u potrazi za tirkiznim eyelinerom. Općenito, tražio sam kajak za sluznicu očnih kapaka, ali nisam ga mogao pronaći. Ali pronašla sam od Clarencea vodootpornu olovku.
I nije me iznevjerio
foto:
Detaljan prikaz: Olovka ima spužvu za sjenčanje, ali mogu reći odmah da ne djeluje dobro jer se brzo postavlja na kožu. Tekstura je vrlo meka, malo labava. Postoje i iskri koje daju olovku sjaj, ali kada su u sjeni, mogu zasebno postati uočljive.
Ovdje sam ga pokušao izbrisati. Gornji sloj je bio istrošen, donji je ostao i blista.
Olovka je stvarno otporna, a ne samo na vodu. Imam blago prekrivene kapke, ali savršeno podnosi cijeli dan, od 8:00 do 22:00. Ne briše se i praktično ne blijedi. Dajem im sluznicu i napravim strelice. Na sluznici traje pola vremena, ali također ne nestaje u potpunosti, samo blijedi. Zbog labave teksture morate dva puta proći kroz jedno mjesto, inače će leći malo neravnomjerno. U početku mi nije odgovarao na sluznici. Nadoknadit ću - i nakon 5 minuta to je već istrošeno. Dok nisam pročitao u nekom postu da trebate pričekati malo vremena. Pa sad obojim sluznicu, povučem je malo prstom i držim nekoliko sekundi, a zatim još minutu ili dvije pokušavam ne trepnuti. I to je sve, olovka je sjela!
Swatch (samo dekorativna kozmetika): strijelaNa sluznici

cijena: 680 rubalja na max IDB kartici (i bez popusta oko 900 rubalja)
Period ispitivanja: 3 mjeseca
Ocjenjivanje: 5

Pogledajte video: NAJČUDNIJA OLOVKA ZA OBRVE! - CATRICE BROW COMB DESIGNER (Travanj 2020).

Loading...