Blogovi

Artdeco Bronzing Glow Blusher - iz ograničene kolekcije Artdeco Marrakesh Sunset Summer Makeup Collection 2012

Nisam ljubitelj rumenila, ali kad sam vidio promo ljetnu kolekciju, zaljubio sam se - boje, dizajn i Artdeco nikad nisu propali u kvaliteti. Dakle, djevojke, predstavljam vam pozdrave iz Marrakesh Artdeco Bronzing Glow Blusher-a.

Detaljan prikaz: Na temu Istoka ne dišem ravnomjerno. Obrasci, mirisi, atmosfera ... Zato se Artdeco pobrinuo za mene. Laconic, izvrsna kutija brončane boje s poklopcem ukrašena tirkiznim, bakrenim i bež cvjetovima, koji su isprepleteni u tradicionalnom uzorku dalekog istoka, popularno nazvanom "krastavci". Kutija neće zauzeti puno prostora, ali istovremeno sadrži 10 g proizvoda. Nema četke, ali na cijeloj površini poklopca nalazi se ogledalo. Ne otvara se za 180 stupnjeva, ali poklopac s tijesnim kopčom drži se na mjestu kada se otvori, što je vrlo zgodno.
Rumenilo je vrlo fino mljeveno, mekano, dobro pigmentirano, ako gurnete nos izravno u proizvod, možete osjetiti lagano slatkastu aromu. Kombinira 3 boje - ružičastu, koraljnu i brončano-bež, što je dobro prilično velikih sektora, tako da se po želji mogu upisivati ​​zasebno. Kao što je već napisano, rumenilo je pogodno i za djevojčice mućkaste i blijede kože, za tople i hladne vrste boja. Sada da vidimo više
Swatch (samo dekorativna kozmetika):roze
koralj
bronza
struktura


cijena: najprijatnije)) s popustom od 30% na Brockardu 154,00 UAH ili 18doll.
Period ispitivanja: od 11. srpnja
Nadam se da ste uživali koliko i ja
Hoho Lena

Pogledajte video: Full Face Artdeco. OlesjasWelt (Travanj 2020).

Loading...