Blogovi

Zanimljiva igračka iz Maybelline Color Sensational Popsticks-a u nijansi 030 Pink lizalica

Pa, kako bih mogao prijeći takvu ljepoticu. Prvo sam je vidio u aveniji, a onda sam opazio Ksenijin pregled sa fotografijama koje su me očarale još više. U svakom slučaju, proizvod me zainteresirao i odlučio sam se odlučiti za to. Danas ova recenzija predstavlja prozirni sjaj ruža za usneMaybelline 'Color Sensational Popsticks' u nijansi 030 Pink bombona

Prije svega, proizvod je zanimljiv po svom izgledu. Prozirni štap isprepleten ljubičastim šljokicama koji daju neonski sjajDetaljan prikaz: Maybelline Color Sensational Popsticks proizvođač je deklarirao kao voćni led. Ovo je zaista ledena jata, svijetla, lijepa, neobična. Proizvod ima karakteristiku kao sjaj ruža, kao iskusan korisnik upravo takvih ruževa, s pouzdanjem mogu reći da ovaj proizvod nije samo ruž-sjaj! Ovo je balzam za usne s laganom nijansom.
Trebate obojiti fondant, teško je prvo nanijeti, a zatim postupak ide puno lakše. Usne joj izgledaju poput balzama / higijenskog ruža, s mrvicom svijetle boje koja je s vremenom izraženija, nisu se primijetile iskre. Općenito, osjećaji su ugodni, nema nazočnosti na usnama, ne njeguje nježnu kožu usana.

Golih usana
Dalje s ružem
zaključak: Proizvod se svidio prvenstveno svojim izgledom, a ne običnim, ne dosadnim formatom. To što proizvođač tvrdi prema nama nije dovoljno. Ali ni to nije prouzrokovalo negativnost. Moje mišljenje je samo lijepo dizajniran higijenski ruž. Lijepa igračka, nisam vidjela nikakvu korist (iako su usne s njom ugodne, njegovane), štete također. Općenito, svidjelo mi se, dobit ću još jedan, ali u drugačijoj nijansi.
cijena: 300 rubalja
Period ispitivanja: 2 dana, mislim da možete sastaviti mišljenje za to vrijeme
S poštovanjem,
Julia

Pogledajte video: OČISTI SA MNOM - Make-up Kolekcija 34 (Veljača 2020).

Loading...