Blogovi

Revlon super sjajni ruž za usne # 180 Pink Pop

Pozdrav djevojke! Danas vam želim reći o vrlo djevojačkom sjaju za usne od Revlona. Imam ljeto - vrijeme je za ružičaste ruževe i sjaj, mada po sebi više volim boje breskve i kave. A ova iskra iz Revlona došla mi je sasvim slučajno. Upravo sam ga vidio na štandu kad sam gledao kroz nijanse lakova ove tvrtke. Testirano ... i bio je izuzetno iznenađen što ovaj sjaj daje ne samo neobičan sjaj, već i vrlo svijetlu boju. Dakle, iako više volim ruž za usne, odlučila sam ga kupiti. Kome je stalo da pročita i vidi, Dobrodošli!

Revlon super sjajni ruž za usne # 180 Pink Pop


Sjena sjajne fuksije. Čist sjaj, bez svjetlucava. Kada se nanese s vrlo tankim slojem, daje jedva primjetnu nijansu ružičaste boje. Također, ovaj sjaj može dati usnama prilično svijetlu boju. Fotografija se nanosi u jednom sloju, može se vidjeti kako boja daje prilično svijetlu boju.
Sjaj se čvrsto uvija, tako da ne propušta ako ga pažljivo koristite. Sjaj ima vrlo udobnu četkicu od sunđera. Ništa neobično, usne mrlje ravnomjerno daju sjaj umjereno:
Moje mišljenje: Sjaj ima suptilan, slatkast miris. Prilično ljepljiv, zbog čega više volim ruž za usne. Leži ravno, bez ćelavih pjega. Daje prilično svijetlu boju za sjaj. Preko konture se ne širi zbog svoje viskozne konzistencije. Nosi se dugo vremena. Boja postepeno nestaje, ostaje samo ugodan sjaj na usnama, koji po izgledu podsjeća na balzam. Nakon par sati, čarape se mogu izdajnički zaviti u traku na usnama. (Ali opet, sva boja sjajila je za mene. Zbog toga više volim ruževe). Ima SPF 15, što me jako iznenadilo. U liniji je 12 nijansi, postoje samo sjajne, a tu je i šljokica. Boje su prilično raznolike. Postoje nijanse šljive, na primjer koralji. Dakle, s obzirom na cijenu sjaja, možete kupiti nekoliko cvijeća za sve prigode. Ja ću to učiniti.
Nećeš napisati puno o sjaju, zato bih ga bolje pokazao na usnama.
Fotografija na prirodnom svjetlu:


Na suncu:
Opći prikaz. Ovdje se sjaj nije pokazao toliko svijetlim kao u životu, ali nijansa u cjelini je jasna:
cijena: oko 200 rubalja
Period ispitivanja: 2 mjeseca
Djevojke, hvala na gledanju!
Nadam se da je bilo od pomoći.
Zovem se Sofia. Vidimo se uskoro

Loading...