Blogovi

My Antikity Lancome - paleta fokusa u boji 4 ombres

Puno ime: Lancome - paleta fokusa u boji 4 ombres
Te su mi sjene donijeli prijatelji iz SAD-a, a kako prije nisam koristila luksuznu kozmetiku, skočila sam na plafon) I odlučila sam ih pokazati)
U usporedbi s mojim prethodnim sjenama, ove se drže po cijeli dan i ne kotrljaju se (naviknuo sam se na to, slikam se ujutro, dođete kući uveče, ali sjene nije bilo)
Nekada sam mislio da nema smisla baciti novac za marku, sad se moje mišljenje promijenilo. Moja sljedeća kupovina kozmetike bit će luksuz!)
A sada same sjene)

Bez baze:

Stavila je na higijenski način)) jedna od djevojaka rekla je da se umjesto podloge može koristiti (ne radim to sa šminkom, samo sam to uradila za swatch):
Čim sam otvorio paletu, uopće mi se nisu sviđale boje, nikad nisam koristila ružičaste i plave nijanse, plavo-ljubičasta su mi se činila nekako čudno, pa, siva je najnormalnija)
Sljedećeg dana počeli su uzorci sjenki) i zaljubio sam se u isto plavo-ljubičastu ... izgledalo je kao kosmos), siva je također bila vrlo lijepa) Kad sam pokušala ružičasto-plavu šminku, moje ideje o obojenim suzama očiju su se promijenile. A budući da je ljeto, ova šminka je savršena)
Ne gledamo obrve, bio sam prilično lijen za vikend)
Vrijeme upotrebe: mjesec
Ocjena 5+
Moje ime je Katya)
hvala što ste svratili

Loading...