Blogovi

Balzam za jazavice tvrtke Badger Company za recenzije marljivih ruku
Naravno, ne perem ruke u rupici, domaći radim rukavicama, i općenito se trudim brinuti o rukama, čak i parafinski vosak držim kod kuće. Ali s vremena na vrijeme postajem nezadovoljan kožom ruku (najbolji, kao što znate, neprijatelj dobra), i želim paziti na nešto drugo, a onda sam dobio nekoliko pozitivnih kritika, uključujući kozmetičara. Dakle, ove slatke staklenke bile su kod mene.

Balzam za jazavice tvrtke Badger Company za marljive ruke


Balzam za ruke - u staklenci, sasvim čvrst i jedva zagrijan toplinom ruku. To je za mene istovremeno i plus i minus: s jedne strane, ta tvrdoća čini proizvod ekonomičnim, nema iskušenja (i neće se dogoditi) da biste ga malo više pokupili, s druge strane, morate rukama puzati po površini proizvoda iznova i iznova, postupno zagrijavajući ovo čvrste skijačke mazive za pomazanje ruku više. Ali balzam savršeno omekšava ruke, daje im mekoću i lagano gorku aromu bilja uz laganu citrusnu notu (iz komentara sam zaključio da miris mnogim ljudima ne sviđa). Istina, dugo se upija, pa je trebate koristiti samo kad ste sigurni da je u bliskoj budućnosti nikada nećete stegnuti rukama, a najbolje od svega - pod rukavicama noću. Balzam je dobar i zato što se može koristiti i kao balzam za usne ili razmazati na dijelovima tijela koji zahtijevaju hidrataciju.
Koristite Vrijeme: 1 mjesec
Cijena: 7,20 dolara
Ocjena: 5

Sleepy Balm Badger Company Badger za spavanje

Sastojci: * Olea Europaea (ekstra djevičansko maslinovo), * Ricinus Communis (ricinusovo) ulje, * Cera Alba (pčelinji vosak), esencijalna ulja * Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot), * Lavandula Angustifolia (lavanda), * Rosmarinus Officinalis ( Rosemary Verbenone), * Zingiber Officinale (đumbir), * Abies Balsamea (Balsam Fir) i CO2 ekstrakt Zingiber Officinale (đumbir).
Ovaj je balzam čvrst kao i njegov brat, ali ne morate ulagati toliko napora da biste nanijeli usne, samo morate nekoliko puta staviti prste na balzam. Noć koristim balzam, namažem ih usnama, viskijem i malo - točno ispod nosa da brzo zaspim. I znate, djeluje - i poštuje usne, i doprinosi bržem zaspu, a sve na štetu lavande, koja neupadljivo, ali jasno miriše. Kao i prethodni alat, može se koristiti i u druge svrhe - možete pomazati kutikule i ruke.
Koristite Vrijeme: 1 mjesec
Cijena: 9 USD
Ocjena: 5+
Koji jazavci žive u vašem domu?

Loading...