Blogovi

Stamping Nail Art - Replica Konad m73 otisak diskaSretna subota svima! Tako sam kupio replike Konadovih žigosanih diskova i ne žalim zbog toga, osim toga, želim podijeliti s vama povratne informacije o ovom bezobraznom falsifikatu))) Dakle, i sam disk izgleda ovako:

Promjer diska je 55-56 mm, glavne četiri figure su 15 mm * 12 mm, a slika za jaknu je 15 mm * 5 mm.
U početku je disk bio zaštićen plavim filmom, koji štiti proizvod od ogrebotina tijekom prijevoza. Uklonivši film pronašao sam savršeno glatku i zrcalnu površinu. Rubovi diska su također savršeno polirani, metal je izdržljiv i težak. Graviranje je jasno, ali nikad nisam imao originalni Konadov disk, tako da me nema s čime usporediti. Ali pitao sam se. Korisnička kozmetičarka Inna_DInova kupila je originalni Konad disk, a veličina slike na njemu je -1,2 x 1,6 cm. Za svaki slučaj njen je post Link. Ali nakon pregledavanja internetskih pregleda ovih diskova, djevojke tvrde da su veličine slika na različitim diskovima različite, pa prilikom odabira diska s uzorkom za cijeli nokat treba uzeti u obzir veličinu vaših noktiju.
Kako ne bih bio neutemeljen, prilažem fotografije i otiske crteža makro veličine. Naravno, da u životu nije realno razmotriti detalje i crteži izgledaju sasvim jasno.


Primjer manikure, ne sudite strogo, ovo je moj drugi pokušaj

Imam još 2 diska na koja planiram pregledati u skoroj budućnosti.
Ukratko, ne mogu ne napomenuti da svakako volim raditi takvu manikuru, ali neću stavljati procjenu, jer je nisam uspoređivao s originalom. Ako imate što dodati o usporedbi ili o svom iskustvu, bit će mi samo drago))
Cijena jednog diska je 23 grivna (2,9 USD)
Hvala na pažnji!

Pogledajte video: Replica Moyou stamping plates and stamping review! (Studeni 2019).

Loading...