Blogovi

OPI "Mislite li da sam Tex-Y?" - moj prvi jel lak

Pozdrav djevojke!

Prije gotovo mjesec dana imao sam mini verzije OPI lakova. Upoznati se s markom - vrlo je prikladno. Danas ću vam reći o jednom od njih - ovo je OPI "Mislite li da sam Tex-Y?" iz kolekcije TEXAS.

Puni naziv laka:
OPI "Mislite li da sam Tex-Y?"

Detaljno mišljenje:
Mogu reći da je ovo moj prvi OPI lak i prvi žele lak. Da budem iskren, u početku me nije uhvatio nijedan od tri predložena laka, a oni su, jednom testirani, ležali u kutu kutije. Ali ovaj se predstavnik dva puta pojavio na mojim rukama. I jučer sam, nakon čitanja posta RitaMix, sjetila se da i ja imam čudo od žele.
Pregledat ću sve karakteristike ovog laka:
• boja: malina, ljetna, umjereno svijetla, vrlo sjajna, žele zgodna.
• tekstura: budući da se radi o žele-laku, njegova konzistencija djelomično je prozirna. Nije jako gust, ali deblji od China Glaze lakova, ali općenito je, naravno, razlika između tekstura ovih lakova značajna. Nanositi u jednom sloju beskorisno je, u dva također, samo treći sloj će dati lijep, dubok učinak.
• četka: prilično udobna četkica, nisam imao problema s tim. Deblja je i kraća od one u China Glazeu, ali nisam primijetio velike razlike u upotrebi, i to i to je na svoj način dobro.
• presuši brzo lakiram, unatoč činjenici da sam nanijela u tri sloja, 15 minuta sušenjem OPI, 10 minuta sušenjem Seche Vite (iako mi se činilo da se s njim potpuno odmah osuši)
• trajnost: s OPI sušenjem gornjeg i osnovnog laka za šarkanje zadržao sam ga dva ili tri dana, da vidimo što će se dogoditi s mojim novim Seche Vite topom i novom China Glaze bazom, ali mislim da ako je rezultat bolji, bit će to zasluga, a ne lakiranje, naime gornji i osnovni, jer su drugi lakovi pokazali najbolji rezultat na staroj podlozi i sa starom sušilicom. Sjaj ostaje do zadnjeg.
• izbrisan lakirati bez problema.
Krenimo na swatch: (usput, činilo mi se da ovaj lak nema takav efekt stakla kao mnogi drugi žele lakovi, ali svejedno mi se sviđa.)
Swatch: (dnevno svjetlo bljeskalica)
cijena: poklon, ali u trgovini 120 rubalja za 3,75 ml.
Ocjenjivanje: 4. (za krhkost)
Hvala svima koji su pogledali, pogledali i pročitali moj post!
Vaša Saša!

Pogledajte video: OPI GelColor Tutorial. Application (Travanj 2020).

Loading...