Blogovi

Christina Comodex sredstvo za čišćenje grožđa i limuna pH 2,2-2,9 - recenzije

Uvijek imam nekoliko vrsta umivaonika, kreme, maski za različita stanja kože, godišnja doba i samo za promjenu u kupaonici.
Počet ću s umivaonicima: Rival de Loop Clean & Care Seifenfreies Waschgel Limette i grejpfrut, Innisfree Jeju bija pjena za čišćenje lica protiv lica, Etude House Happy Tea Time pjena za čišćenje zelenog čaja, CHRISTINA COMODEX sredstvo za čišćenje grožđa i limuna.
Uvijek skidam šminku posebnim alatom i tek tada operem lice.

1. Rival de Loop Clean & Care Seifenfreies Waschgel Limette & grejpfrut - gel za pranje za miješanu i normalnu kožu vapnom i grejpom


Ovaj gel imam za trajnu upotrebu kad je koža u redu. Stoga se od njega ne traži toliko: savjesno ga očistite, ne pretjerajte, održavajte kožu u dobrom stanju i miris je ukusan. Savršeno se nosi sa svim tim funkcijama. Miris je jednostavno lijep, svjež, grejpfrut, konzistencija je tekuća, pjenasta je srednje. Izvrsno čisti sav preostali make-up i ulje, akne zbog prejakog čišćenja ne pojavljuju se, pore se ne začepljuju. Općenito, za svaki dan ono što trebate. Ova verzija iz ljetne kolekcije, uobičajena s krastavcem i gingom u sastavu, ne razlikuje se od ova dva sastojka. Za tako smiješnu cijenu, on je dražesan.
Koristim ga oko tri tjedna.
Ocjena: 5
Cijena: 0,80 eura

2. Innisfree Jeju bija anti-problematična pjena za čišćenje lica Sredstvo za čišćenje lica - Sredstvo za čišćenje lica za problematičnu kožu

Koristim ga, hvala Bogu, rijetko kada napada akne. Treba ti samo grašak da se opereš. Ako nešto ispadne iz mene, nakon 2-3 dana pranja možete se vratiti na prvu mogućnost. Kad je prvi put došao k meni, stanje kože nakon duge bolesti bilo je užasno, ali nakon par tjedana postalo je mnogo bolje. Sada ga koristim s vremena na vrijeme i stvarno ga volim. Upala doslovno popušta i nestaje, pore također ostaju čiste. Sadrži puno različitih kiselina, a sama pjena miriše na kamfor. Preporučujem ovaj čarobni štapić svim ljubiteljima azijske kozmetike s problematičnom kožom. Koristim ga od travnja, ali ne redovito.
Ocjena: 5
Cijena: 15 eura

3. Etude House Happy Tea pjena za čišćenje zelenog čaja - pjena za čišćenje zelenim čajem


Ali nisam bio zadovoljan ovom kupnjom. Budući da proizvođač ne obećava ništa posebno, čekao sam dobro čišćenje i upotrijebio sam ga kada na licu nije bilo katastrofa. Ali čak ni u „mirnom vremenu“ kategorički je nisam voljela, iako dugo vremena nisam htjela priznati sebi to i koristila je dva mjeseca zaredom. ALI! Čisti škripanje, nije ugodno ravno i osjetno se suši, što je i logično. Pore ​​se i dalje začepljuju, kao da hidrofilno ulje ispiram samo vodom i ostavljam sve "čari" u porama. U skladu s tim, pojavljuju se prištići, koža postaje dosadna. Primijetio sam ovaj rezultat nakon otprilike mjesec dana, ali nastavio sam ga koristiti duže vrijeme. Kad sam ga napokon promijenio, stvari su krenule nabolje. Sada koristim pjenu za leđa i, začudo, pomaže. Općenito, nije mi se svidjelo, ali nisam ga posebno naštetio.
Koristi se oko 2,5 mjeseca
Ocjena: 3
Cijena: 7 eura

4. CHRISTINA COMODEX sredstvo za čišćenje grožđa i limuna - gel za čišćenje problematične kože Komodex


300 ml gela za problematičnu kožu s kiselinama. Dosljednošću, poput mlijeka, slabo se pjeni. U principu, sviđa mi se. S izravnim zadatkom - aknama - dobro se nosi, suši ih, upozorava, rastvara prljavštinu u porama i održava ih čistim, osvježava ten, ALI ... Jedna ogromna ALI. Oh, besramno se suši, tako da meni nijedan lijek nikada nije osušio ili razrijedio kožu. Nakon tjedan dana korištenja, koža mi je samo obrušila kraste, NIŠTA nije pomoglo, čak su se počele pojavljivati ​​i upale, ali od dehidracije. Užas općenito. Sada ga koristim u "mirnom vremenu" jednom tjedno za prevenciju. S obzirom na glasnoću, dovoljno za vrlo dugo vremena. Koristim ga od veljače.
Ocjena: 4-
Cijena: 2o eura

Pogledajte video: БИОСТИМУЛИРУЮЩИЙ МАССАЖ ! (Travanj 2020).

Loading...