Blogovi

Recenzije boje noktiju Chanel Le Vernis

Odvojite tulipan koji cvjeta noću i prošetajte Barcelonom lakovima Boja noktiju Chanel Le Vernis # 207 "Barcelona crvena" i Boja noktiju Chanel Le Vernis # 457 "Tulipe Noire".


1. Chanel Le Vernis boja nokta # 207 "Barcelona Red" - španjolske strasti u glavnom gradu Katalonije ...
Dnevno svjetlo bez bljeskalice i s njom - svjetlucanje je vidljivo

Moje mišljenje: Klasična crvena boja s dodatkom neklasičnog „naglaska“ - najmanje rasipanje zlatnog svjetlucava. Na noktima se čini potpuno nevidljivim, što lak čini obično crvenim. Boja može lijepo iskriviti samo na suncu u boci, ali ne i na noktima. Otkad sam ga kupio za posao, po svojoj je svrsi sasvim prikladan: klasičan - ali nije izgubljen na svijetloj koži, crveni - ali ne previše svijetao da ne bi privukao mnogo pažnje. Korištena i ispod poslovnog odijela, i ispod oskudne koktel haljine na recepciji - izgledalo je dobro. Na noktima izgleda tamnije nego što se može činiti kad se upoznate s bocom. Čini se još tamnijim na bijeloj pozadini, ali u kombinaciji s crvenim satenom doživljava se svjetlije. Nema posebnog oduševljenja bojom. Samo normalno nisko crveno.
Konzistencija laka je prilično gusta nego tekuća. Nanosi se ravnomjerno, a u principu, jedan premaz bi bio dovoljan, ali već sam navikla raditi dva. Četkica je neugodna - premala i tanka, što uzrokuje poteškoće u crtanju ravne linije osmijeha. Trajnost je mala - 2 dana, a zatim čipi počinju na vrhovima.
Dnevno svjetlo, kraj prozora, bez bljeskalice

Dnevno svjetlo + bljeskalica
Dnevno svjetlo + svijetla pozadina

Dnevno svjetlo bliže prozoru


cijena: 20 eura
Ocjenjivanje: 3
2.Chanel Le Vernis boja nokta # 457 "Tulipe Noire" - tulipan koji cvjeta noću
Dnevno svjetlo + bljeskalica

Moje mišljenje: Njegova boja nalikuje dobroj burgundiji i, u principu, djeluje ugodno i plemenito. "Night Tulip" ima braon nijansu u kojoj je biser prisutan (ova stavka je već svima). Uzeo sam ga u žurbi kako bih ga nosio na poslu, tako da ne mogu reći da mi se stvarno sviđa hladovina. Povezana je s vinom, na kratkim noktima izgleda sasvim normalno.
Konzistencija laka nije tako gusta kao prethodna. Nanosi se malo lakše, ali potrebna su 2 sloja. Mjehurići (vidi se na prstenastom prstu). Trajnost je mala - 2 dana, zatim - čips.
Dnevno svjetlo + odgovarajući tonovi Chanel Levres Scintillantes Glossimer # 129 Cosmos sjajilo za usne
Dnevno svjetlo + bljeskalica - boja se reproducira što je točnije mogućecijena: 20 eura
Ocjenjivanje: 3+

Pogledajte video: NOVI ESSENCE LAKOVI ZA NOKTE. JESU LI DOBRI? - TEST OD 6 DANA! (Siječanj 2020).

Loading...