Blogovi

Recenzije Sisley Phyto-Ombre Eclat Longue tenue sjenila

Sisley fito-ombre eclat sjenilo za oči - Stardust


Detaljno mišljenje:
Pozdrav svima! Današnja priča bit će pozitivna. Kupio sam sjene slučajno, ne znajući što su. Sve sam tražio jednu boju, a ova u trgovini izgledala mi je upravo ono što sam tražila. Naravno, to nije bio slučaj kada sam je vidio u normalnom osvjetljenju, ali ipak sam zadovoljan. Kutija je mala i lijepa, ima aplikator koji je sasvim prikladan za upotrebu. Općenito, obično je bolje za mene da uvijek nanosim sjene s onim što je u kompletu, ne razumijem zašto :)
Kutija je vrlo lijepa, manja od kutije za šibice:

U stvari, u otvorenom obliku:

Sjene se upisuju i nanose lako, jako dobro se stavljaju, čak sam pokušala i prstom - sve je u redu. Za eksperiment sam pokušao nositi njihov dan bez baze, jer mnogi pišu da drže da se vesele bez toga. Ovdje se moram malo složiti. One ipak počinju nestajati iz očiju, na kraju dana boja blijedi i, kad se pažljivo pogledam u ogledalo, vidjela sam da se malo slijevaju. Ali to je prirodno s mojim predstojećim stoljećima! Gotovo sve sjene se povlače za mnom, oči su mi poslijepodne izgledale ustajale, a do večeri sam užasna. Ali ove sjene se kotrljaju ljepše od mnogih drugih, bez prljavštine, tj. nabori nisu ispunjeni tamnom smjesom. Ne možete žustro provjeriti postoje li problemi na kapku. Stvarno se drže bolje od mnogih drugih! Ipak mi je draže glavni. Usput, imao sam osnovu Narsa - sjajna stvar. Dao sam ga majci i kupio sam osnovu Too Faced radi pokusa - također sam zadovoljan.
sastojci:

Swatch (samo dekorativna kozmetika):
Boja je vrlo lijepa, nešto sivo-zelenkasto-močvarno ... nekako. Ali, "stardust", mislim, vrlo dobro opisuje ovu boju. Blistaju prekrasno, ali bez ogromnih iskra.
Suha aplikacija s lijeve strane, mokra s desne strane. Čini se da postoji razlika, ali ne toliko značajna na ruci:

pero:


Još nisam isprobala različite šminke, ali pokazat ću kako izgledaju u oči, točnije u oči :)cijena: 38 eura (u Turskoj; ovdje su cijene kozmetike visoke, ali našao sam u internetskoj trgovini gotovo pola cijene ...)
Period ispitivanja: tjedan dana
Ocjenjivanje: 5, kupite više.
Ja sam Lily. Iako si, čak i ti.

Pogledajte video: Sisley Paris Products (Travanj 2020).

Loading...