Blogovi

Guerlain rumenilo 4 ocjene recenzije


Pozdrav, kozmetičari!
Danas želim razgovarati o nedavnoj akviziciji - rumenilo Guerlain Blush 4 Eclats iz trajne kolekcije. Odabrao sam nijansu br. 3 Lueur d'Automne.
Što proizvođač obećava: GUERLAIN izmišlja jedinstven način da vizualno istakne i istakne jagodice. S Blush 4 tonovima 3 Lueur d'Automne rumenilo 4 Eclats, dovoljno je samo nekoliko poteza četkicom da odmah osvježite lice i odvratite pažnju od mogućih nesavršenosti. Četiri nijanse jednog tona, od najlakše do najmračnije, kombinirane su u jednoj paleti. Pearlescent i mat sjenila, lako se miješaju, stvaraju nevjerojatno prirodan učinak. Lagana, osjetljiva tekstura rumenila u potpunosti se ne osjeti na koži, a silikon uključen u sastav ne dopušta da proizvod osuši kožu. Beveled četka stvorena je posebno radi praktičnosti nanošenja rumenila i radi dobivanja jedinstvenih kombinacija boja. Elegantni, moderni dizajn okruglih ruža kreirao je poznati Herve Van der Stratan.
Moje mišljenje:
Zlatni kofer je, naravno, vrlo lijep. Budući da imam još četrdeset godina, kad biram drugi kozmetički proizvod, prvo pogledam ambalažu, a potom i sadržaj. To je samo slučaj kada izgled i zadovoljstvo, i sadržaj.
Set uključuje dobro poznatu futrolu za skupljanje prašine za sve nas, koja istovremeno može obrisati samu ambalažu, jer otisci ruku na njoj ostaju nemilosrdni.
Otvaramo i vidimo četiri prekrasne boje:
Cijeli Pokrivenost:
Na rumenilo je pričvršćena prirodna četkica od četkica, ali, po mom skromnom mišljenju, ne vrijedi mnogo pažnje i pogodna je samo za korekciju šminke u pokretu. Doma stavljam rumenila i ne nosite ih sa sobom, tako da ne koristim svoj rodni kist.
Slučaj se otvara otprilike 100 stupnjeva:
Rumenilo je savršeno pigmentirano, svilenkasto na dodir i ima divnu aromu (identično mojim omiljenim meteoritima). Općenito, u ovim rumenijima me impresionirala prisutnost čak četiri boje, i to apsolutno različite. Gornji desni i donji lijevi intenzivno svjetlucaju, ostala dva također imaju izbočine, ali suptilne. Prema preporukama savjetnika marke, gornje dvije boje mogu se koristiti za prirodnu dnevnu šminku, a donje dvije za intenzivnije isticanje jagodica tijekom večernjeg šminkanja. Osobno miješam sve četiri. Izdržljivost rumenila je zavidna, na meni ostaju 8 sati, unatoč činjenici da je moja koža prilično masna. Nanosim četkom na EcoTools rumenilo, kad tipkate na četkicu, rumenilo ne praši.
uzorak (samo šminka), pri dnevnom svjetlu:
Stavite na ruku (pomoću nativne četke):
Nanosila sam ga na lice dovoljno intenzivno tako da je boja bila jasno vidljiva (ne obraćamo pažnju na pege i nesavršenosti kože)
.
Općenito, apsolutno sam zadovoljan ovim rumenilima. Boja je vrlo zanimljiva, ne crvena i nije ružičasta, već samo u sredini. Kvaliteta i dekoracija su na vrhu, pa ...
Moja ocjena: 5!
Trajanje upotrebe: 3 tjedna
Cijena: nešto oko 2200 prije popusta u IDB-u (ne sjećam se točno)

Loading...