Blogovi

Počast Mračnom vitezu

Dobar dan svima!
Želim vam pokazati što se dogodilo kad sam odlučio napraviti manikuru s kojom se ne bih stidio ići na premijeru završnog dijela trilogije o Batmanu.
Pitam

Uloge:
1. Sredstvo za nokte "Active Strengthening" iz 36.6 korišteno je kao baza
2. Essence MAtt gornji kaput za atmosferu
3. Lak Rimmel Lycra Pro nijansa 425 My Denim
4. Lak Konad 21
5. Citadel Burnished Gold - akrilna boja - zvijezda gostiju)
6. Uklanjanje laka za nokte
Kao pomoćnici - čačkalice i pamučni pupoljci.
Prvi korak:
Nanosimo bazu, zatim glavnu boju (isprva sam pokušala napraviti takvu manikuru s Rimmel Blue Vogueom tako da bude tamnija, ali ispostavilo se da je previše tamna i na njoj se ništa ne vidi). Pokrivamo ga matiranim vrhom - korak je potpuno neobavezan, učinak na amatera, ali činilo mi se zanimljivijim). Fotografija prikazuje razliku između prisutnosti i odsutnosti pokrivenosti:
Drugi korak:
Uz pomoć crnog laka, zavičajni potezi kistom, siluete kuća.
Treći korak
Sa zlatnom bojom (naravno, lak bi bio prikladan, ali nisam našao ni žutu ni zlatnu) pomoću čačkalice stavili smo točkice - spaljivali prozore kuća.
I ovdje bih, naravno, trebao prestati, ali svakako sam želio dodati nešto što jasno ukazuje na Batmanovu pripadnost. Stoga sam odlučio pokušati nacrtati snop reflektora s dobro poznatim simbolom na palcu). Moguće je da je to bila kobna greška ...
Četvrti korak
Pokušavamo nacrtati zraku s istim zlatnim / žutim, čekamo da se osuši, a zatim čačkalicom i crnim lakom - obrisom šišmiša. Moj prvi pokušaj završio je potpunim neuspjehom:
Shvativši gorčinu situacije, pokušao sam ponovno. Ovaj put sam slikala crno još uvijek mokrom bojom i tako mi se činilo puno lakšim, ali rezultat je još uvijek jako daleko od idealnog). Crni sloj pokazao se takav da mi se učinilo da se nikad neće osušiti. Ali moji su strahovi bili uzaludni - sve se popravilo prilično brzo i zadržalo se već drugi dan (što je za mene postignuće čak i za jednobojnu manikuru). Iz daljine izgleda dobro, ali vrlo neujednačeno. Situacija bi se mogla popraviti sušenjem premaza, ali tada bi efekt gnječne pozadine nestao.
Završne fotografije:

To je, zapravo, sve. Napravio sam takve zaključke: svidjela mi se kombinacija mat pozadine s sjajnim uzorkom, a same kuće izrađene su u dvije točke i izgledaju smiješno (ali, naravno, ne za svaki dan). Ali miš mi je oduzeo lavovski dio mog vremena, ali mi je donio malo zadovoljstva.
A vi?)
postskriptum Nastya. I meni, definitivno, tebi

Pogledajte video: Hrvatska pred sankcijama UN-a. Pogubna politika Franje Tudjmana prema drzavi BiH. (Prosinac 2019).

Loading...