Blogovi

Manikura pomoću sedam lakova? lako

Evo ga - moj odred sa sedam bočica laka. Uz njihovu pomoć uspio sam realizirati ideju koja mi je došla nakon gledanja "manikure iz emisije Chanel". Prije toga zaista sam želio utjeloviti ideju o višebojnoj manikuru na noktima, ali bilo je vrlo teško organski odabrati boje od onoga što sam imao pri ruci. I nakon gledanja već spomenute „manikure iz emisije Chanel“, pala mi je na pamet ideja o integrativnom pristupu manikuri.

Što ako kombiniramo manikuru "od Chanela" i višebojnu? A onda me je pronašla prekrasna China Glaze i zamolila da postanem osnova za realizaciju moje ideje.
Dakle, što imamo (u redu sa slike):
1. Sušenje vrha iz inm OutTheDoor (jednostavno je bilo potrebno za sušenje sendviča).
2. Lak China Glaze br. 77009.
3. Lak Estee Lauder br. 26 obloga od kadulje.
4. Lak Sally Hansen br. 4860-61 područje sive boje.
5. Lak Pupa L162.
6. Lak Essence Nude Glam No. 05 toffee za ići.
7. Lak Orly Nite Owl (našao sam ga, je!)
Ideja je bila sljedeća - napraviti tamno smeđu podlogu s China Glaze lakom za preostale boje, a zatim lakirati nokte različitim bojama. Zbog ujedinjujućeg faktora (tamno smeđe podloge) manikura ne izgleda raspršeno. Boje na mojim noktima su sljedećim redoslijedom (također, cijeli zadatak je bio organizirati ih tako da budu lijepi, ali mislim da sam uspio): Orly, Pupa, Sally Hansen, Estee Lauder, Essence. Pa i odozgo je sve prekriveno vrhunskim suhim inm.Hitno tražite novi izvor inspiracije!
Ažurirano: postojao je prijedlog da podloga ne bude tamna, ali čak i pastelna. Pažljivo sam to razmislio uz udžbenik o nauci o boji i raznim drugim priručnicima i odlučio sam da ne slijedim ovaj savjet. Ni u kojem slučaju ne umanjim mogućnost takvog pristupa, ali želim objasniti zašto ga neću koristiti. Ako primijetite na fotografiji, boje noktiju izgledaju svjetlije kada je pozadina tamna. Jer na pozadini, tamnija od boje, boja vizualno izgleda svjetlije - to je zakon. Stoga, ako želim da moje tamne boje izgledaju svijetlo, pozadina bi trebala biti tamnija.
Uz to, ako koristite pastelnu podlogu za tamne boje, granice nokta vizualno će se smanjiti na granice boje, koje ni na koji način ne boje ruke. Ovo je moje mišljenje.

Pogledajte video: Je li ovo moguće napraviti? Čaroban lak za nokte. BibiAndy (Veljača 2020).

Loading...