Blogovi

Nelsons Pure & Clear, gel za liječenje akni - moj esencijalni lijek za sose

Jao, ja sam jedna od onih djevojaka koje jako vole otkrivati ​​svoja lica s vremena na vrijeme, a zatim su prisiljene sakriti posljedice (tada se nekako treba izvući pred ljude). Moj pribor za prvu pomoć u borbi protiv osipa i posljedica nedavno je obogaćen novim i vrlo učinkovitim alatom, o kojem želim podijeliti informacije s vama.
Alat je lagani prozirni gel, koji uključuje ulje čajevca, poznato po svojim ljekovitim i antiseptičkim svojstvima. Međutim, unatoč oprezu pri korištenju ulja, ponekad se dogodi da pretjeram i nanesem više ulja na lice nego što je potrebno, a to mi izaziva iritaciju (jednom sam čak uspio dobiti i malo opeklina). U ovom proizvodu ulje ne ozljeđuje, bez obzira koliko gela nanijeli na lice, dok je gel na lice nevidljiv, a na njega možete nanijeti puder i tonal, jer gel tvori lagani zaštitni film (tijekom dana ga ne vidite i ne čujete, samo navečer se prilikom pranja ispod ruke osjeti nešto masnoće - gel se ispere). Glavna stvar u proizvodu je njegov učinak: ako ga nanesete na prištić koji počinje sazrijevati (znate, postoje tako bolni gadni), tada se ili suši sljedećeg jutra, ili potpuno sazrijeva. Ako nanesete gel na zahvaćeno područje, do kojeg su stigle vaše razigrane ruke, gel se jednostavno osuši i zacjeljuje ranu, sprječavajući je da se upali.
Gel se razlikuje od ulja čajevca po tome što ne daje sjaj i ne kaplje nigdje, već ostaje tamo gdje ste ga nanijeli. Pa o činjenici da na vrhu možete nanositi kozmetiku, već sam pisao.
Gel miriše na ulje čajevca, kad se nanese na kožu, osjeća se svježina. Ako se nanese ispod nosa, moguće je začepiti kožu, koja uskoro prolazi. Možda se nekome neće svidjeti cijev - metalna je, meka, ali ja se upravo odnosim na takvo pakiranje. U početku je cijev bila zabrtvljena, otvara se, poput domaćih sredstava u takvim cijevima, s posebnim izbočenjem na poklopcu. Alat je vrlo ekonomičan, tih 30 ml dugo će mi biti dovoljno. Vrijedno je uzeti u obzir da, budući da je ulje čajevca uključeno u sastav, treba ga oprezno koristiti kod trudnica i osoba s alergijama.
Sažetak: odličan alat, stalno ću uzimati.
Cijena: 5,58 dolara po 30 ml
Trajanje upotrebe: 3 tjedna
Tekstura: 5 (lagani prozirni gel)
Miris: 5 (čajno stablo)
Pakiranje: 5 (mala kompaktna cijev)
Utjecaj na upalu: 10 od 5

Pogledajte video: El campeón Pure Nelson ganó el gran premio 25 de Mayo G1 2019 (Prosinac 2019).

Loading...