Blogovi

Šampon i regenerator za tijelo The Body Shop Rainforest Shine (Rainforest)

Nadam se da će moj post zaštititi vašu kosu! Kome je to zanimljivo pitam pod kat.

Nakon gledanja zastrašujućih videozapisa na internetu o opasnosti od natrija, silikona i ostalih stvari, odlučio sam isprobati šampon bez ikakvih gadnih stvari. A moj izbor je pao na šampon Šampon za sjaj Bodyforest Rainforest
i klima uređaj Sredstvo za sjaj Rainforest tvrtke Body Shop
Dakle, o točkama:
Od proizvođača:
šampon: Očišćava vlasište i kosu, pružajući im besprijekoran izgled i zdrav sjaj. Pogodno za suhu i normalnu kosu. Gloss Tropical Forest šampon sadrži ulje palminog ulja, kamelino ulje, kao i maslinovo ulje, šećer i aloe veru, kupljeno u okviru programa fer trgovine.
Klima uređaj: Ima hidratantni učinak, izglađuje površinu kose, što im pruža besprijekoran izgled i zdrav sjaj. Pogodno za suhu i normalnu kosu. Tropical Forest Glitter Conditioner sadrži ulje palminog ulja, kamelijino ulje te maslinovo ulje i aloe veru kupljeno u okviru programa fer trgovine.
Detaljno mišljenje:
Sad ću se izraziti. Šampon i regenerator su upravo grozni! Nakon ovog para, kosa mi je postala suha poput slame, lomljiva, užasno lepršava i pored svega je postojao perut (što se nikad nije dogodilo)! Kosa se počela naelektrizirati, bilo ju je nemoguće češljati. Prirodno, bez sjaja i glatkoće (kako navodi proizvođač). Koristio sam ga mjesec dana, jednostavno više nisam mogao, morao sam obraditi kosu. Ovaj sam šampon dao svom mladom čovjeku (šteta je baciti ga). Rezultat je bio isti, pokrenuo je i perut. Pa pripazite na ovaj "slatki" par! Jedino dobro je miris ... i onda najvjerojatnije amater. Želim primijetiti i same staklenke, tvrde, vrlo teške iz njih. Pjenjenje je također loše.
Swatch:
šampon: Tekućina prozirnaKlima uređaj:Bijela, gusta
cijena:
šampon: 250 ml - 330 rubalja
Klima uređaj: 250 ml - 330 rubalja
Period ispitivanja: 1 mjesec
Moja ocjena: 1 i onda samo za miris ... Općenito, nikome ne savjetujem!

Pogledajte video: ŠTO SE NALAZI U MOM ORMARICU U KUPAONICI (Veljača 2020).

Loading...