Blogovi

Recenzije Catrice Ultimate lak za nokte

Danas vam predstavljam lak za nokte iz Catrice br. 030 Upoznajte me na otoku Coral, Prvo što vam plijeni pogled su originalna, neprekinuta imena sjenila, predstavljena boja zove se - "upoznajte me na koraljnom otoku" (ako sam točno preveo). I ovo je stvarno koralj, nježna meka, topla nijansa, izgleda vrlo lijepo na noktima.

Detaljan prikaz:Čista krema, bez i najmanjeg nagovještaja svjetlucava. Lak ima gustu, zaobljenu četkicu, takve volim i poštujem, vrlo je prikladno koristiti. Konzistencija laka je srednja, nije gusta, nije tekuća. Dobro se i ravnomjerno nanosi na nokat. Čak se i u jednom sloju nanosi bez pruga, ali ne daje 100% zasićenog sloja koji mi se sviđa, s drugim slojem postižemo ideal. Brzo se suši, dva sloja u 15 minuta. Nosi se u prosjeku, oko 3 dana, a zatim se postepeno briše sa vrhova, može se narezati na strane. Nativni sjaj bez vrhova prisutan je tijekom cijelog razdoblja rada. Mjehurići koji su se pojavili kada se lak osušio bili su vrlo razočarajući, iako se nije puno nanio i ne razumijem odakle potječu. Iako su vidljivi tek nakon pažljivijeg pregleda, meni nije ugodno!


Do večeri trećeg dana čarapa ...
cijena: 119 rubalja
Ocjenjivanje: 3
Svidjela mi se Catrice paleta boja, ima gdje prošetati. Puno zanimljive nijanse. Iako se s ovom nijansom nije uspjelo, ipak ću uzeti još jedan lak za testiranje.
S poštovanjem,
Julia

Pogledajte video: PUNO LICE PRVIH DOJMOVA NOVITETI (Ožujak 2020).

Loading...