Blogovi

Faberlic Super Love maskara I Love Mascara (crna)

Kupio sam ovu maskaru jer proizvođač tvrdi da je pogodna za osjetljive oči i da je podvrgnut oftalmološkoj kontroli.

Pogledajmo što još Faberlić obećava:
1. maksimalna zapremina i jasno odvajanje;
2. Inovativni kist s kojim su sve cilije savršeno obojene;
3. ambalaža super volumena (13 ml) omogućit će vašem omiljenom trupu da ostane s vama što duže;
4. Rezultat - luksuzne sjajne crne trepavice i fatalan izgled.
Pa, ove četiri točke smatrat ćemo kriterijima.
1. Ne! Glasnoća nije maksimalna. Da, glasnoća je, ali to se može nazvati prosječnom, čak i malo ispod prosjeka. Što se tiče jasnog odvajanja ... Maskara lijepi trepavice. Istina, ne toliko kao mnoštvo drugih leševa. Ali također ne postoji jasno razdvajanje. To se može vidjeti na fotografijama ispod.
2. Evo, usput, ono što proizvođač kaže o četkici: "Vile različitih duljina omogućuju ravnomjerno bojenje kratkih i dugih cilija različitih krutosti. Konusni oblik vrha četke olakšava nanošenje maskare na najkraće cilije, uključujući u kutovima očiju." Četkica je velika, voluminozna. Ili su mi oči male, ili jednostavno takve četkice nisu za mene, nezgodno je koristiti tako veliku četku. Kanonski završetak ne pomaže mi da obojim trepavice u kutovima očiju. Ali to je subjektivno, netko voli takve četke. Mislim da je fotografija rječitija od riječi.

3. O da! Ambalaža je stvarno velika. Cilindrični, plastični, ništa atraktivno. Osobno mi ne treba tako velika količina epruvete, jer jednu maskaru ne koristim više od mjesec dana.
4. Bolje je vidjeti jednom nego pročitati stotinu riječi.
S lijeve strane - bez maskare, s desne strane - maskara u 1 sloju
S lijeve strane - bez maskare, s desne strane - maskara u 1 sloju
S lijeva na desno: bez trupla, 1 sloj, 2 sloja.

Ovdje su 1 i 2 sloja u većem krupnom planu


Osim toga, želim reći da se maskara vrlo lako uklanja s trepavica, ne izaziva iritaciju očiju, što je, možda, za mene njegova jedina prednost.
A ovdje je snažna mješavina sastava
Sastav: Aqua, CI 77499, gliceril stearat, glikol montanat, ricinus communis sjeme ulje, propilen glikol, stearinska kiselina, kopolimer akrilata, polivinil alkohol, palmitinska kiselina, polimid-1, aminometil propanol, cera mikrokristalina, natrijev dehidroacetat, kopernicia cife metilparaben, zona, etilparaben, propilparaben, lecitin, butilparaben, tokoferol, CI 77266, askorbil palmitat, limunska kiselina, silicijev dioksid
Ocjenjivanje: 3
cijena: 199 rub prema Faberlic katalogu
Period ispitivanja: 1 tjedan

Pogledajte video: QUICK & EASY 5 MINUTE SIMPLE GLAM MAKEUP TUTORIAL (Travanj 2020).

Loading...