Blogovi

Artdeco Bronzing Glow Blusher, rumenilo, ograničeno izdanje 2012 Marrakesh Sunsets

Ta je kupnja izvedena iz niza spontanih. Otišao sam u Letual, jer ga nisam mogao propustiti među potrebnim trgovinama trgovačkog centra :). I tu sam našao ovu kutiju.

Ova rumenila Artdeco su izdala kao dio limitirane ljetne kolekcije "Sunsets of Marakeš". Proizvođač ih je predstavio kao "blještavi marker sa treperenjem". Također u ovoj se kolekciji nalazi velika palačinka - brončani puder - između nje i rumenila koje sam odabrala.
Usput, u Letualu je, barem, brončani prah ležao na polici u javnoj domeni, sve kutije nisu ni na koji način bile zapečaćene, neke su bile vidljive tragovima dodira, općenito, ovo je, kao i sestrine upute, učinilo svoj posao - bilo je upravo rumenilo u košarici. (Ali za svijetlu nijansu bronzanog pudera, odmah se vraćam)
Započet ću s izgledom - kartonska kutija nas očekuje vani, što čini ukupan ugodan dojam proizvoda, uključujući i u trenutku kupnje. Svejedno, vjerujete više, iako ne zapečaćeno, ali barem u kutiji.
Kartonska kutija čeka nas s vrlo lijepom, svijetlom, ugodno oblikovanom plastičnom kutijom s gumbom ispred. Sestri se jako svidjela kutija). U principu ne poštuje kozmetiku, ali kutija ju je malo oduševila. Općenito, ova rumenila sigurno ukrasit će Tvoja torba za šminku.
Kliknemo na gumb i otvori se okvir, samo plus, jer ne treba drhtavim rukama tresti ruke od baze, lomiti nokte i sve to.
Otvorimo šire:
Pokazat ću i kako se okvir otvara:
Površina pudera s uzorkom krastavca, rumenila sastoji se od područja tri različite nijanse - ružičaste, tamne breskve (ili samo breskve - kao što znate bolje) i tamno bež s blagim ružičastim. Zamjenjujući rumenilo ispod sunčevog zraka, uočljive su male šljokice koje će, kao što ćemo vidjeti kasnije, pružiti zlatni sjaj jagodicama.
Evo kako rumenilo izgleda na vašim prstima:
Dogodilo se tako da se iskra ne razabire jer prsti nisu na izravnom suncu.
I na ruku u različitim uvjetima osvjetljenja:
Rumenilo možete nanijeti na golu kožu i na puder. Radim to i to, ovisno o vremenu, željama i raspoloženju. Nalažem rumenilo čvrstom kozjom okruglom četkom, kupljenom na zalihi za 12 (!!!) rubalja, pohvalio se. Usput, četkica je vrlo pristojna, s izuzetkom povećane kovrčavosti nakon pranja i malo grubosti nakon nje.
Prvo, pogledajmo primjer gole kože bez proizvoda za izravnavanje boje.
Rumenila se ne drobe, lako se tipkaju četkom, ne raspršuju se oko sebe, nanose se bez problema, lako se sjenu, tvoreći ugodan ružičasti oblak na obrazu.
Prelaziti predaleko - da, može vam se dogoditi kada ih upotrebljavate. Međutim, koristeći suhu krpu, nekako se nosim s tim.
Nadalje, swatch u različitim uvjetima osvjetljenja, pokazujući prvenstveno boju, kao i uzorak, između kojeg nisam mogao birati. Nadam se da možete vidjeti nešto :)

Dakle, sada pogledamo zlatni sjaj. To se može vidjeti?

Najkraći zaključci:
1. Dizajn je ugodan, vrlo lijep, dobro se uklapa u ruku. Svijetla plastična kutija s uzorkom krastavca tirkizne, koraljne, smeđe, metalne boje, sličan uzorak na površini samog rumenila.
2. Vrlo povoljan gumb za otvaranje.
3. Boja - čini mi se prilično univerzalnom, izgleda prirodno. Veliki je plus što su u rumenilu tri različite nijanse s kojima se možete igrati, miješajući se u različitim omjerima.
4. Tekstura - lako se upisuje na četkicu, moguće mijenjajući broj rumenila nanesenih na lice. Pero je dobro na licu. Možete otići predaleko, ali to se ne događa iznenada, ali očekuje se da kad četka puna mrvica mrvice klizi 3-4 puta po obrazu - ako ne potpuno katastrofalno mjesto na obrazu, onda se to može ispraviti suhom krpom.
5. sjaj - da, jeste, je nije mat rumenilo. Sasvim mala, nimalo vulgarna, zlatna. Izgleda lijepo na koži. Još jednom kažem, na fotografiji s prstima nisu vidljive male pjenušave čestice, jer su prsti bili izvan izravne sunčeve svjetlosti. Ali na kraju ispadne samo zlatni sjaj.
I na kraju, kaldrmirana slika reinkarnacije:

Trajanje upotrebe: 2 tjedna
Cijena: oko 700-800 rubalja
Cijena: 5 (ako bi se još moglo ponoviti, sigurno bih kupio još jednu)
Hvala na pažnji!
Ja sam Fields.
Koliko ste zgodni.
: )

Pogledajte video: Full Face Artdeco. OlesjasWelt (Veljača 2020).

Loading...