Blogovi

Artdeco recenzije za usne
Detaljan prikaz: Jedan jedini novi lak ruž u jednoj i jedinoj nijansi iz Artdeco kolekcije "Dita von Teese" ljeto 2012. Lak ruž na broju 28.
Dugo sam želio isprobati Artdecov lak za fond, ali nekako mi ruke nisu doprijele i to je zaboravljeno. A onda je izašla ljetna kolekcija i kad sam u pogledu vidjela ovu nijansu ruža za usne, odlučila sam da ću je samo nabaviti i kupiti lak ruž i odmah u super hladnoj nijansi. Kupio sam ga ... ali nešto se nije baš veselilo ovom događaju. Naravno, nijansa je jednostavno prekrasna, sočna, sjajna (nema sjaja), vrlo dobro leži na usnama. Ne gubi se, pigmentacija je sa praskom, oko 3 sata ruž se drži na usnama kad padne, a na usnama ne ostane svijetli pigment. Usne se ne suše, ne lijepe se, vrlo ugodno za nošenje! Ruž za usne nanosi se četkom i nanosi se vrlo dobro, ravnomjerno, konturu možete najprije ocrtati vrhom nativne četke, a zatim premazati cijelo područje usana. Četkica je nagnuta po rubovima, tako da u sredini ima više vilija nego na rubovima.
Čini se da ima toliko pluseva u fondantu ... ali postoji i minus ... Da, da, da ... taj minus, o kojem su mnogi vjerojatno već čitali ili čuli ... Ruž se širi s usana (vidljiv na swatchevima ispod). Jasno je da olovka za konturu usana može riješiti takav problem, ali što trebamo učiniti onima koji ne koriste obloge za usne ?! (Da, a ima takvih ljudi)
Šteta što se širi, to je jedini minus ovog laka za usne.
Swatch:


Na usnama ... (swatch izrađen pri dnevnom svjetlu i bljeskalici)
cijena: 13,00 €
Period ispitivanja: oko 1,5 tjedana
Hvala vam i sve najbolje ...)

Pogledajte video: Artdeco - recenzija mojih noviteta 2015. (Travanj 2020).

Loading...