Blogovi

Guerlain meteorites Poudre de Perles osvjetljavajući savršene presovane praške

Pozdrav djevojke! Želim vam danas reći o mojim gotovo rijetkim meteoritima s rijetkim pritiscima - Meteorites Poudrede Perles Illuminating Perfecting Presshed Powder u nijansi 03 beigel umineux.

Detaljan prikaz: Ambalaža je prilično velika, napravljena od guste plastike. Takvu masivnu staklenku nije prikladno nositi sa sobom u kozmetičkoj torbi. Osim toga, ambalaža ima i neke druge nedostatke - nema ogledala, nema četke niti pudera.
Sam puder je gusto stisnut, a sastoji se od nekoliko nijansi: u sredini su ljubičasti prištići (za korekciju boje), okružen je svijetlo bež sektorom, na vanjskoj rubu nalaze se dvije nijanse - tamno bež i čokolada.
Prah daje od lagane do srednje pokrivenosti. Za razliku od meteorita u kuglicama, može se koristiti na cijelom licu kao osnovna budra. Sakriti će manje nesavršenosti i ujednačiti ten kože, a istovremeno neće stvoriti pretjerani sjaj. Nema zasebnih iskra u njemu, kao u meteoritima-kuglicama. Lice stječe sasvim prirodan sjaj zdrave kože.
Spremna sam oprostiti čak i nedostatke pakiranja, zbog njegovih svojstava, ali ima jedan, po mom mišljenju značajan minus, nakon 2-3 mjeseca korištenja počinje „masti“. Gornji sloj postaje poput kore. To je unatoč činjenici da uvijek vrlo pažljivo pratim čistoću svojih četkica. S vremena na vrijeme, puder je potrebno očistiti vrlo čvrstom četkom da se to ne dogodi.
U njemu nisu navedena svojstva matiranja, tako da od nje nisam puno očekivao. Unatoč tome, oko 5 sati ne pojavljuje se masni sjaj. Za mene to nije loše s obzirom da je moja koža sklona masnoj.
Pronašla sam staru fotografiju - pa je puder izgledao kad je posve nova:
Swatch:
Perica na ruci
Bez šminke:
S prahom (fotografija u sjeni):
Na suncu (ovdje možete vidjeti lagani treper u prahu)

Trajanje upotrebe: 2 godine
Ocjenjivanje: 4
cijena: u regiji od 2000 rubalja.
Hvala na pažnji! Ja sam Maša.

Pogledajte video: First Impression : Routine Teint Lumière Guerlain. Melle Lalhaa (Studeni 2019).

Loading...