Blogovi

Paleta šminke Givenchy za putovanja

Pozdrav djevojke! Želim vam reći o mojoj nedavnoj kupnji Givenchy putničke šminke palete


Detaljan prikaz: Prvi put kad sam letio avionom, jutro je bilo uzbudljivo ... Ali kako bih se smirio, ponašao sam se i svoj mch u bescarinskom smislu, cilj je bio kupiti rumenilo ili Givenchy puder iz serije La Prism. Rumyana nisam htio pronaći, drugi su počeli gledati i vidjeli ovo čudo ... Ne znam apartman kao takav, nisam još ništa kupio i bojao se pogriješiti, mada sam ponovno pročitao kozmetičare, i preko puta mišljenja su uvijek različiti, pa sam se morao vjerovati sebi i empirijski testirati jer nigdje nije bilo testera. Zgrabio sam i otrčao do blagajne =) Čim sam našao gdje ću sjesti, izvadio sam ovu kutiju s prvim apartmanom.
Blushers su bili pomalo onakvi kakve sam željela, ali su još uvijek vrlo dobra, svilenkasta, poput pudera. Tako da sam s ovim kitom odmah isprobala nekoliko proizvoda. Jako volim sjene dobre kvalitete i nježne boje, ali samo crna boja je pogodna za ljubitelje svijetle šminke za oči =) 2 ruža za usne također nisu loša, ali ih nije moguće nanijeti četkom iz seta, premala je, pa je stavim prstom i izgleda kao sjaj. Olovka je obična crna, ništa posebno, nisam primijetio razliku između jeftine mase i ove, možda samo zato što je mini verzija ...
Četkica za rumenilo za prvu upotrebu djelovala je vrlo oštro, ali tada je nekako omekšala i odgovara mi ako nema velike četkice pri ruci.
Pa, sada swatch =)
Swatch:
Lijevo rumenilo, desno puder
sjena

ruž
Sadržaj kutije u obliku gramiranog okvira
Općenito, vrlo sam zadovoljan kupnjom, sada ću definitivno kupiti rumenilo i puder u punoj verziji, jer ovi, mislim, završavaju vrlo brzo, male težine. Vjerojatno nisam kupio sjene i olovku od Givenchyja, ove će mi fotografije biti dovoljne za duže vrijeme, ne koristim je često. Ne znam ni za ruževe, a više volim samo sjaj =)
cijena: 46 eura
Ocjenjivanje: 4 (minus bod za olovku i četkicu)
Period ispitivanja: gotovo 2 tjedna

Pogledajte video: . šminka - Valja ili ne?! novo u Bipi (Prosinac 2019).

Loading...