Blogovi

Essence ruž - 44 почти poznata - gotovo poznati ruž

Pozdrav djevojke!

Essence ruževi visoko su hvaljeni zbog njihove kvalitete. Stoga sam se odlučila isprobati i kupila sam Essence ruž za usne - 44 Gotovo poznatog fondana, koji se već pojavio na širinama kozmetičara:

foto:
Detaljan prikaz:
Mnogi od nas uključe način rada "svi imaju i trebam", dobrog dana, na štandu s Essence kozmetikom, uključio sam ovaj mod. Odmah sam zgrabila ruž i zadovoljna otišla kući. Eto, to me čeka kod kuće:
• slučaj: luksuz me pokvario ... eto, ja sam esteta po prirodi, i sve boce, boce itd. mora biti lijepa! Čak kupujem tekući sapun u prekrasnim bocama .... Dakle, slučaj je vrlo jednostavan, a činilo mi se da mehanizam uopće nije pouzdan, ruž se vrlo lako uvija. Oh dobro, što sam želio za 150 rubalja?
• aroma: slatkast, isti kao u mnogim jeftinim sjajevima i ruževima, sjećam se Mary Kay sjaja i sjaj iste Essence imao je sličan miris. Ne mogu reći da je divno ugodno, brzo sam se umorio od toga ...
• boja: bobica nijansa, vrlo ugodna, bez trunke svjetlucanja, na usnama daje nevjerojatan vlažan učinak.
• tekstura: Pa ovdje možeš pjevati satima! Tekstura je nježnija od nježne! Bravo! Ruž se topi kada dodirnete usne i klizi, klizi ... Nisu svi balzami tako nježno obgrlili usne! Općenito, primjena je užitka!
Ponekad mi se čini da ruž nije jako ravnomjerno raspoređen na usnama!
• hidratacija: Ne mogu reći da sam primijetio posebne znakove ostavljanja u njoj ... Ne isušuje usne, ali ne njeguje je. (ali to je moj osobni osjećaj)
• trajnost: sat i pol i mokri završetak ostavlja boju, ostaje samo nagovještaj ruža. Ali ovdje ne možete očekivati ​​elegantnu trajnost, jer je ruž za usne vrlo osjetljiv.
• težina: 4 gr.
• učinio u Njemačkoj))))
Swatch (samo dekorativna kozmetika):

cijena: 150 rub
Period ispitivanja: skoro 2 mjeseca.
Naravno, ruž mi nije postao omiljen, jer imam slične boje, i ruževe koji su podjednako ugodne teksture, ali s pouzdanijim mehanizmom i boljim dizajnom. Vjerojatno više neću kupovati Essence ruževe, jer se ne možete svađati s prirodom, a i dalje me privlači luksuz)) (iako ako želim isprobati nove nijanse za sebe, Essence ruževi će mi biti izvrsni opcija "probnog rada")
Hvala svima koji su pogledali, pogledali i pročitali moj post!
Vaša Saša!

Pogledajte video: The Choice is Ours 2016 Official Full Version (Travanj 2020).

Loading...