Blogovi

Volite li jastoge? Catrice Ultimate Colour 100 Lobster Love ruž

Pozdrav djevojke! Odlučila sam vam ispričati o poznanstvu s brendom Catrice, naime s Catrice Ultimate Color 100 ruževima Lobster Love. Uvijek sam volio svijetle ruževe, ali dugo se nisam usudio nositi ih, ali ovog sam ljeta zaključio da je vrijeme! Zbog toga se ova frizura smjestila u mojoj kozmetičkoj torbici.
Tako izgleda
I evo što o tome piše proizvođač: Visoko pigmentirane, bogate nijanse, idealna pokrivenost i sjaj, kao i glatke, kremaste i dugotrajne teksture: boja koja traje nekoliko sati.
Detaljan prikaz:
Proizvođač nije lagao o pigmentaciji, ruž je stvarno vrlo svijetao, boja je zasićena, tekstura ugodna, bez nagovještaja svjetlucava. Trajnost je izvrsna, nekoliko sati ne drži me, ali imam je sa svim ružima. Otprilike sat i pol na usnama izgleda savršeno, čak i snack može izdržati. Jako lijepo miriše. Svidio mi se lakonski dizajn, a kvaliteta kućišta nije razočarala. Izrađena je od metala i izgleda vrlo pouzdano. Ruž savršeno leži, ne isušuje usne, piling ne naglašava. Ukratko, pobijedila me) Vjerojatno drugi dan idem na još jednoga)
A evo kako izgleda na usnama
Swatch (samo dekorativna kozmetika):
U umjetnom svjetlu


Prirodno svjetlo na prozoru

a ovo je na ulici
Na ovoj fotografiji ruž je trajao na usnama oko dva sata (bez grickanja). Da je to makronaredba, primijetili biste da se polako briše i da se vide male ćelave mrlje, ali to sam primijetio tek nakon što sam fotografirao usne u makro načinu.
I na kraju, cjelovita slika. Usput, bit će mi drago čuti vaše komentare o njemu, jer još uvijek nisam potpuno siguran odgovara li mi ta boja)
Ocjenjivanje: Čvrsta 5
cijena:8$
Period ispitivanja: Otprilike tjedan dana.
Pa, to je to Hvala svima na pažnji.
Vaša natafffka

Pogledajte video: Kada vas povrijede volite ih izdaleka! Karmen Kmetovic Prkacin (Ožujak 2020).

Loading...