Blogovi

Recenzije Catrice apsolutne boje za oči Mono sjenila

Dobra večer svima!
U prošlom postu pokazao sam tri odnushki ove marke, koji su bili duplikati nijansi MAC-a. U ovom postu bit će samo jedna takva boja, ali druge nisu ništa manje dobre!

Puno ime: Apsolutna boja očiju # 280 Heidi šljiva
Zapanjujuće bogata duboka ljubičasta boja s žuto-ljubičastim svjetlucavim. Imaju crnu bazu. Imam slične boje, ali uzeo sam je, uopće nemam žaljenja. Sjene su meke, praktički se ne drobe, dobro se podnose na četkici i od četkice do oka izvrsno se guše.


Ocjenjivanje: 5+
cijena: 136 rubalja
Period ispitivanja: Više od dva tjedna
Puno ime: Apsolutna boja očiju # 190 Benzin mi održava rad
Vrlo bogata tirkizna boja. Ima svijetlo zeleni svjetlucavi. Osnova sjena je zelena, ali to nije baš uočljivo, čak ni uz zasjenjenje, za razliku od drugih Katris tirkiznih sjena. Čini mi se da se takva svijetla boja morskog vala rijetko nalazi u drugim tvrtkama. Raspadaju se, nisu toliko zasićene na očima kao na prstu, na primjer, ja nanosim slojeve, ali još uvijek se boja dobro podnosi.


Ocjenjivanje: 5
cijena: 136 rubalja
Period ispitivanja: Više od dva tjedna
Puno ime: Apsolutna boja očiju # 340 Uoops ... Golotinja je to opet učinila!
Nježna breskve-bež matična boja. Osnovna nijansa. Uzela je kao highlighter ispod obrva sjeneći sjene. Samo na ovaj način to koristim i jako sam zadovoljan. Ne primjenjujem se na cijelo vjeđe, to sam učinila prvi i posljednji put isključivo na post. Na kapcima su sjene slabo vidljive, gotovo se spajaju s tonom kože. Dupla nijansa MAC Dazzlelight.


Ocjenjivanje: 5
cijena: 136 rubalja
Period ispitivanja: Više od dva tjedna
Pa, to je sve.
Hvala svima i pažnji.
Moje ime je Olesya.

Pogledajte video: Trend It Up vs. Catrice. Dvoboj korektora - BEAUTYART (Studeni 2019).

Loading...