Blogovi

Tisuću i jednu noć s Giorgio Armani Eyes to Kill svilena sjenila "3"

Na prvi pogled na ove sjene, imao sam asocijacije. Podsjetili su me na jednu od slika iz bajke „1001 noć“ i nevjerojatno zvjezdano nebo.
Svijetli bljeskovi, oko plavo-ljubičastog neba i mnogih, mnogo svijetlih zlatnih zvijezda koje padaju poput kometa, očaravajuće iskre ...
Detaljan prikaz: Dugo sam navikao na ove sjene. Pažljivo sam pogledala, ali nisam se mogla odlučiti na kupnju, jer nisam mogla odabrati koja će mi boja biti "na licu". Nakon nekoliko postova o kozmetičarki, zaljubio sam se u ove sjene pod brojem 3.
Sjene vrlo neobične nijanse i sama kreacija ove sjene. U staklenki nijanse ljubičasto-plave boje s otocima zlatne nijanse, zlatne šljokice. Kad se pomiješaju, sjene daju vrlo lijepu iridescentnu nijansu ljubičaste boje s nastavcima različitih boja.
Sjene su mi se činile prilično suhe, ne baš kremaste. Ponekad se skupljaju u žitaricama, ali savršeno se guše. Da bih ostao dovoljno dugo bez baze, hodao sam s njima oko 9 sati, jednom se ispravio, jer sam se puno smijao i oči su mi bile vodene, morao sam to malo popraviti. Ali, mislim da 6-7 sati za njih nije problem. Stavim ga sjenom ili prstom, a zatim ga izmiješam mekom četkom ili nanesem ravnom elastičnom četkom, tako da se bolje utipkaju, više. Gotovo sam siguran da ova nijansa sjena može malo ljudi ostaviti ravnodušnima, šarmantna je, očaravajuća! Pohvale za ove sjene su osigurane! Uključićete ih u sve blistave zauvijek i raspoloženje vam se podigne, hodate i pjenušate se. Ne vidim sjene uopće u tandemu s drugim sjenama, vidim ih samo kao solo verziju i tek navečer, a zatim se otvaraju u najvećoj. Na suncu se sjene igraju svojim nijansama. U sjeni je svjetlucanje plave, plave, zlatne, ljubičaste boje, a ponegdje rijetko ružičasto ružičaste svjetlucave prolaze.
Dizajn kutije i staklenke je zreo, ugodan i ugodan za držanje u rukama, sve je uredno izvedeno.
U staklenki od 4 g.
* Armanijeva supruga je najglamuroznija žena! Čak ima djecu iz Armanija!
Swatch:

Pred mojim očima ...

cijena: 26 €
Period ispitivanja: 3 tjedna
Hvala i svima veselo! ...)))

Pogledajte video: Britney Spears - 3 Official Video (Veljača 2020).

Loading...