Blogovi

Malo njege kože

Dobra večer, dragi kozmetičari! Vratio sam se s odmora i sazrio u sljedeći post))
Želim vam reći o nekoliko proizvoda uz pomoć kojih (ali ne samo njih) njegujem svoje lice. Koga briga, tražim rez!


1. Maska Givenchy Skin Targetters. Maska za čišćenje.Počet ću s maskom za čišćenje tvrtke Givenchy.
Maska ima konzistenciju gela. Boja - prozirna bijela, kad se nanese na lice uopće nije vidljiva, osim što lice postaje gušće. Miris je lagan, ugodan.
Proizvođač predlaže nanošenje maske 5-10 minuta. Ostavim je duže, na koži se ne događaju noćne more - naprotiv, osjeća se kao da se puno bolje čisti.
Čim nanesem masku, lice mi počinje svrbeti. Malo neugodno, ali u principu, podnošljivo.
Učinak čišćenja maske je dobar, ali ne i "Ah!". Ali - osim čišćenja, dobro vlaži kožu, za mene je to dobro sredstvo, kada nema želje da kožu osušim "jakim" maskama, ali želim je očistiti))
Ovu masku mogu preporučiti djevojkama s bilo kojom vrstom kože - neće osušiti čak ni suhu / osjetljivu kožu. Učinkovitost će, naravno, ovisiti o početnom stanju, ali sigurno ima efekta. Ja ga nanosim navečer, prije spavanja, tako da kasnije nema potrebe nanositi šminku. Ujutro je lice čisto, svježe, koža meka, manje masna. Ja sam zadovoljan!
Cijev je, usput, vrlo zgodna - dobro stoji na srebrnom poklopcu i lako se izvadi.
cijena: oko 1500 rubalja uz maksimalni popust na let. (na 100 ml)
procjena: 5-.
Razdoblje ispitivanja: nekoliko tjedana.

2. Clarins Lotus ulje za liječenje lica. Ulje za njegu lica.
Imam ovo ulje u staroj ambalaži. Nije baš prikladno sipati ulje s vrata ruke, ali ja sam ga objesio))
Ulje lotosa - za masnu kožu.
Iskreno, bojala sam se mazati masnu, povremeno problematičnu, kožu uljem. Ali znatiželja je pobijedila! I ne uzalud, kako se ispostavilo))
Ulje - u staklenoj posudi. Žuta boja. Konzistencija je, začudo, masna))
Miris - zapanjen! Volim ga mirisati! Ne znam kako to miriše, ali, što se mene tiče, vrlo je ukusno)
A sada o svojstvima.
Ulje koristim svakodnevno prije spavanja. Nakon čišćenja kože malo je poškropim termalnom vodom, a kad je malo vlažna, namažem je ovim uljem. Kapljem iz boce (samo mala, mala kapljica, sićušna!) Kap u dlan, nakon par sekundi, kada se ulje zagrije u mojoj ruci, distribuiram je masažnim pokretima po licu. Malo trljam. Izbjegavam kožu oko očiju da je ne osušim.
Ulje se dobro apsorbira. Nakon 10-15 minuta, za svaki slučaj, lice mi se navlaži ubrusom, ali u pravilu na njemu nema tragova. Zimi, mislim da će biti potrebno koristiti malo više ulja - općenito, prema potrebama kože.
Ujutro je koža vrlo baršunasta, nježna, nije masna. Pore ​​se ne začepljuju. Vlaženje - na vrhu! Reći da mi se sviđa znači ne reći ništa. Presretna sam! Kad se završi, sigurno ću kupiti više - to je moja jasna must-have. Samo mislim da će se uskoro završiti, to je jednostavno vječno))
cijena: oko 1400 rubalja s maksimalnim popustom na let. (po 40 ml)
procjena: 5! 5! 5!
Razdoblje ispitivanja: nekoliko tjedana.

3. Shiseido Pureness matirajuća hidratantna tekućina bez ulja. Hidratantna krema bez ulja s učinkom matiranja.
Iskreno, kupio sam ovu tekućinu samo za sreću - nema šta raditi dok lutam Ljetom. Od napuštanja Shiseida preostaje mi samo pranje i piling (druge serije), pa sam se odlučila upoznati s kremom))
Krema je zatvorena u tešku bocu od smrznutog stakla. Izgleda čvrsto i lijepo. Boca je opremljena prikladnom pumpicom koja vam omogućuje da istisnete onoliko tekućine koliko je potrebno. Kroz čašu možete vidjeti koliko je novca ostalo - za mene je to važna kvaliteta.
Tekućina ima prozirnu mat teksturu, tekućinu. Miris je slab, ugodan, kozmetički.
Koristim ga za šminku. Ne znam kako temelj djeluje na njemu, a prah koristim. Lice duže ostaje matirano, postaje ugodno na dodir. Čini se da koža izglađuje.
Ljeti je to dobra stvar, ali očito nema dovoljno vlage u tekućini kao takvoj. Zimi je malo vjerovatno da ću ga koristiti. Iz istog razloga koji ne koristim noću - treba mi više hidratacije.
Pore ​​nisu začepljene.
cijena: Kupio sam u RG tisuću rubalja - bio je to "Rive Gauche Choice", na web stranici Leto nalazi se cijena od 1748 rubalja bez popusta. (po 50 ml)
procjena: 4 (za lošu hidrataciju).
Period upotrebe: nekoliko tjedana.

4, 5, 6 Clinique sustav protiv krvarenja u 3 koraka - set sustava u 3 koraka za njegu problematične kože
Odlučio sam se upoznati s klinikama u tri koraka, počevši od ove serije - ona je, prema riječima proizvođača, pogodna za bilo koji tip kože.
Dobio sam komplet cijena 1049 rubalja s maksimalnim popustom na let.
Razdoblje ispitivanja cijeli set - nekoliko tjedana.
A sada pojedinačno:

4. CLINIQUE pjena za čišćenje protiv krvarenja. Sredstvo za čišćenje lica za problematičnu kožu.Jednom davno sam već koristio sredstvo za pranje u sličnom formatu, prije otprilike 8 godina imao sam manhattansku pjenu.
Proizvod se povoljno stisne u ruku. Čišćenje lica nije "škljocanje", za razliku od mog omiljenog gela za pranje Shiseido. Koža se ne isušuje. Šminka se uopće ne pere. Odnosno, ništa. Za mene - nisam navikao koristiti posebne sredstva za uklanjanje šminke, ovo je značajan minus.
Miris - draga mama! Ne znam kako to miriše, ali užasno strašno. Za one kojima je miris važan, lijek očito ne voli.
Općenito - ništa posebno, pjenasto poput pjene.
Cijena za punu bocu - 900 rubalja bez popusta.
Ocjenjivanje: 4.

5. Clinique losion protiv blemata koji pojašnjava losion. Piling piling za problematičnu kožu.Odmah minus - u boci. Nema dozatora. Nije ga vrlo prikladno izliti na pamučni jastučić.
Čini se da je proizvod u boci podijeljen na 2 dijela - na dnu boce nalazi se bijeli talog, ostatak je proziran. Prije upotrebe protresem bocu, tekućina postane mutno-bjelkasta i jednolična.
Miriše - već jede oči, alkohol.
Nakon što sam ga prvi put upotrijebio, otrčao sam otprilike 10 minuta oko stana ispupčenih očiju i prskao se sobom iz boce s termalnom kupkom. Lice je samo gorjelo, stezalo! I taj se osjećaj nije pojavio u trenutku kada je proizvod dotaknuo lice, već nakon nekoliko sekundi. Taj je užas prošao tek kad sam ga razmazao hidratantnom kremom, i to onda ne u potpunosti.
Ali ja sam tvrdoglava djevojka! Iskreno sam ponovio ovo mučenje sljedećeg jutra. Već je bilo lakše! Neugodne senzacije bile su još par puta, a onda su, srećom, nestale.
Mogu reći da ovaj proizvod očito nije za suhu kožu. Suši, kako! Ali i dobro čisti kožu. Sada tonik ne koristim svaki dan, samo periodično i kao SOS alat, jer djeluje stvarno dobro!
Cijena za punu bocu - 900 rubalja bez popusta.
procjena: evo gubitka sam. Učinkovitost - za 5! Ali se suši - za 3-. Ukupno stavi 4-.

6. Clinique hidratantna krema protiv krvarenja i otapala. Vlaži za problematičnu kožu.Ovaj gel je prilično tekuć, ima blagi kozmetički i mentinski miris.
Dobro se distribuira na koži, ekonomičan je.
Koža uopće ne matira. Nisam ni pokušala nanijeti šminku, koristim je ujutro ako ne moram nigdje ići. Ponekad mi se čini da se na koži kotrlja neko vrijeme nakon nanošenja.
Vlaži prilično osrednje, za zimu hidratacija nije dovoljna ni za masnu kožu, da ne spominjemo suhu.
Pore ​​nisu začepljene.
Iskreno, više ne znam što da kažem - krema je poput vrhnja. To će učiniti za jedan dan, ali neću ga više sigurno kupiti.
Cijena za punu cijev je 1150 rubalja bez popusta.
Ocjena: 4-
To je sve!
Hvala što ste svratili!
Ja sam Alina, sa mnom na "ti".

Pogledajte video: KAKO NJEGUJEM SVOJU SUHU KOŽU (Travanj 2020).

Loading...