Blogovi

Moje vjerne djevojke Dior Addict Lipcolor 863 Rose Bustier i Dior Addict Extreme 356 Cherie Bow

Pozdrav!
Danas želim svoj post posvetiti uspoređivanju dva ruža usana Dior Addict koje podjednako volim. Jedan ruž iz kolekcije stari-stari, a drugi iz nove Extreme.
Reći ću da neizmjerno volim ruž za usne od Diora. Imam ih pet. Iz različitih serija, a niti jedna nije me iznevjerila s kvalitetom. Volim ih zbog lakoće prekrivanja, svestranosti sjenila, vlaženja i izvrsne njege koju pružaju mojim usnama.
A sada krenimo s usporedbom. Dizajn se nije mnogo promijenio, isti masivni četvrtasti poklopac i simpatični mali svodnik sa dna. Primjećujem da se stara verzija malo lakše otvara. Krenimo na swatch sjenila na koži.
I tako.
1. Dior Addict Lipcolor 863 Rose Bustier
Moja ljubavi Ne znam mogu li ga još kupiti, ali kupio bih 10 komada bez razmišljanja. Tako je dobra za mene. Leži na usnama poput maslaca, poput nekakve nježne, nježne kreme. A kako se vlaži samo je pjesma! Jedini mali minus Dior ruževa je što ne traju jako dugo. Ali za mene to nije glavna stvar i ne igra posebnu ulogu. Piling ne naglašava, već ga izglađuje. Daje usnama gladak izgled. Što se tiče same sjene, ružičasta je s malim zlatnim pjegama. Lijepa, plemenita ružičasta.
procjena: 5
cijena: oko 1000 rubalja.
Rok upotrebe: od jeseni 2011.
2.Dior Addict Extreme 356 Cherie Luk
Ovaj ruž me očarao svojom bojom. Sjajna breskva s crvenim podtonom. U seriji Extreme ruževi bez šljokica jednostavno su sjajni. Baš kao što i ja volim. Mnogi su napisali da se ruž usuši. Iskreno kažem, ovo nisam primijetio. Jedino što ga razlikuje od prvog ruža za usne je to što može naglasiti piling, ali to je više zbog sjajnog završetka. I tako je sve također vrlo kvalitetno.
procjena: 5
cijena: oko 1000 rubalja
Period upotrebe: 2 mjeseca.
Da sumiram.
U mom slučaju, budući da nikako ne volim sjajila za usne, Dior ruževi su sjajna opcija. Stara ili nova kolekcija u ovom slučaju ne igra posebnu ulogu. Oba ova slatkiša zaslužuju da nam budu na usnama i oduševljavaju nas svaki dan.
Hvala na pažnji.
Zbogom.

Loading...