Blogovi

Recenzije papira za papir za kontroliranje čistoće ulja Shiseido

Pozdrav djevojke! Danas želim s vama podijeliti svoje mišljenje o ljetnim pomagačima - matirajućim salvetama.
U mojoj torbi postoje dvije sorte. Kome je to zanimljivo pitam pod kat!

Puni naziv proizvoda na engleskom:
Shiseido Pureness papir za kontroliranje čistoće
Salvete Ile de Beaute (od njih nije bilo pakiranja, dobili su poklon), ispričavam se na izgledu ovih salveta, vjerojatno su stare oko 2 godine.
Detaljno mišljenje: Shiseido ambalaža izrađena je u svijetloplavoj boji, ugodne gumene teksture na dodir. Ile de Beaute ima kartonsku kutiju, zlatne je boje. Dizajn, naravno, pobjeđuje Shiseido, trajat će duže i neće se trljati u torbicu ili kozmetičku torbu, tako da gumena omotnica još uvijek nije neka vrsta kartona, znate ...
Shiseido je stavio 100 salveta. Mislim da je isti iznos bio kod Ile de Beaute (ali ne mogu sigurno reći, jer im uz njih nije priložen komentar). Maramice se povoljno stave, u Shiseido-u dobivate ubrus, a onda se pojavi nova. U Ile de Beaute, salvete su također prikladno dobiti, ali ponekad umjesto jedne možete uzeti dvije, pa čak i tri odjednom. Sami salvete su različite veličine, kod Shiseidoa su manje, ali definitivno gušće, zaista izgledaju kao papir, ali mekani, ali s Ile de Beaute malo su krupniji, ali su vrlo tanki, prozirni i nalikuju trag papiru. Jedna salveta - što je tu, što postoji - dovoljna je za cijelo lice. Što se tiče njihovog osnovnog zadatka, matiranje kože Shiseido se bezuvjetno bori. Učinak traje oko 5 sati, ali Ile de Beautés ni ne zna koliko je to sumnjivo, ono što je važno, maksimum je dovoljan sat vremena.
Swatch:

Zaključno ću reći da kad sam imao samo salvete od Ile de Beaute, bio sam zadovoljan njima, ali kad sam kupio Shiseido, odmah sam shvatio da je to uzalud. Shiseido pobjeđuje i u dizajnu i u pakiranju, što je prikladno nositi svugdje, s tim se neće dogoditi ništa, kao ni učinak samog matiranja.
cijena Shiseido oko 800 rubalja
Ile de Beaute - kao poklon!
Ocjenjivanje: Shiseido - 5
Ile de Beaute - 2

Pogledajte video: IVANA STANIĆ - Suze od papira Official Video (Studeni 2019).

Loading...