Blogovi

Recenzije papira za papir za kontroliranje čistoće ulja Shiseido

Matirajuće salvete trajni su stanovnici moje torbe za šminku i radne površine.
Ako ujutro nanesem puder, nikad ga više neću puder, jer razmazivanje masti na licu je za mene grozno.
Bolje da uzmem prostirku. ubrus.
Shiseido Pureness papir za kontroliranje čistoće
Salvete su vrlo jednostavne za uporabu i brzo uklanjaju masni sjaj. Sadrže snažnu komponentu hidroksiapatita, koja apsorbira višak masnoće i lipidnog peroksida s površine kože.
Ovo su prve salvete koje sam probao. Koristim ih već treću godinu. Dobre, kvalitetne salvete. Dosta su ekonomični: 1 paket traje oko mjesec dana za 3. U prvom redu, bio sam vrlo zadovoljan s njima. Stvarno dobro upijaju masnoću bez oštećenja šminke.
Ali u posljednje vrijeme počeo sam tražiti zamjenu za njih, jer počeo naprezati ambalažu. Činjenica je da kad salvete završe i ostanu 20 komada, tone u ambalažu. Moramo ih izvući odande. Ukratko, dobio sam ih, dobio, dobio ... I napokon me i dobio. Nisu tako divne, naći ću se bolje, odlučio sam. I našao sam ga!
Cijena: 17,50 £ (~ 875 rubalja)
Ocjena: 4
Mai Couture revitalizira ulje za papiranje ulja
Marka Mai Couture specijalizirana je za proizvodnju raznih papirnatih rumenila, pudera, highlightera. Pa, naravno, mat. salvete.
Isprva su salvete privukle moju pažnju svojim dizajnom ... Odmah sam ih htjela isprobati, jer izgledaju vrlo osobno. Uz to, imam pozitivan stav prema visoko specijaliziranim brandovima. Budući da mislim da bi u ovom slučaju proizvod trebao biti na razini.
Futrola je izrađena u obliku novčanika, 100 listova presavijenih u knjigu.

Obično koristim 1-2 maramice tijekom dana.
Cijena: dopunjavanje - 9,40 £ (~ 470 rubalja), s novčanikom - 17,80 £ (~ 890 rubalja)
Ocjena: 5
A sada malo usporedba.
Učinkovitost.
MC maramice brže apsorbiraju masti. Možeš odmah reći. U prilogu i učinjeno. Sa Siseidovim u tom pogledu nije tako ružičasto. Njihova apsorpcija je, po mom mišljenju, lošija u usporedbi s Mai Coutureom.
Vidi se da ubrus nije potpuno zasićen.
Oboje je prisutan sloj praha. Vizualno je Shiseido nanio više pudera, a Mai Couture gotovo proziran. Ni jedni ni drugi ne štete Makeu. Potrošnja je ista: 1-2 komada dnevno, po vrućem vremenu 3-4.
Sastav.
Shiseido ima potpuno kemijske spojeve s dugim imenima. Iako je kaolin na prvom mjestu ohrabrujući.
Ali ipak, MC izgleda nekako poželjnije. Sastav mi se svidio zbog njegove jednostavnosti i nedostatka parabena i talka.
Izbijeljena kraft pulpa mekog drva, pulpa konoplje, krem ​​u prahu, vitamini C i E.
Ergonomija.
Siseidovskie upakirane u meku gumenu navlaku. Salvete su u kabinetu na poslu i u torbi. Ništa se ne radi uz bočne stolove: oni lažu sebi i lažu. A oni u kozmetičkoj torbici nalaze se u zasebnom odjeljku, inače su gušći. Istina, ponekad se bacim u zajednički odjeljak. Stoga je neugodno za upotrebu. Pomiješane su s smećem i pokrov se može lako otvoriti. Tada obično izvadim ubrus i koristim sljedeći.
U MC-u otvorite poklopac na zakovici i rastrgnete lim. Poklopac je tijesan, a ne neka vrsta Humpty Dumpty-a. U njega možete uložiti i 2 napuniti goriva. Jedno je, na primjer, rumenilo, a drugo mat. salvete.
Salvete su upakirane u debeli karton, tako da po želji možete i bez korica.
Općenito, ako usporedimo korice, onda Shiseydovsky izgleda poput siromašnog rođaka siročeta.
Trošak.
Pa, ovdje u Shiseidu, očito su se pregrijali na suncu i savili takvu cijenu. Za isti novac mogu kupiti 2 punjača Mai Couture. Odlučio sam da više neću podržavati japanskog proizvođača teško zarađenog. Puzim u raspoloživim dobrim i sve - vatrenim pozdravima!
Mai Couture je za mene neprikosnoveni lider. Izvrsna marka i moje najbolje nedavno otkriće!

Pogledajte video: IVANA STANIĆ - Suze od papira Official Video (Travanj 2020).

Loading...