Blogovi

Cvat maka ili Sally Hansen Hard kao nokti Xtreme nose br. 91 Tako mak

Dobar dan djevojke! Želim vam predstaviti moj "vrući" lak od Sally Hansen
Počinjem se polako pripremati za jesen, zalivajući se toplim svijetlim i tamnim tonovima, jer je ljeto ispalo pastelno i nježno, pa sam planirao vedrinu za jesen! Pa, krenimo!

Za početak, podijelit ću svoj dojam o laku. Da, mišljenja o ovoj seriji su različita, ali za mene je jednostavno lijepa! Već imam 3 laka iz ove linije i zasad sam zadovoljan.
Djevojke, iskreno ... za mene nema nedostataka ... ili ih još nisam pronašla. Stoga ću govoriti samo o profesionalcima!
Za početak, lak je vatreno crvene boje sa šljokicama zlatnog svjetlucava, što mi se točno svidjelo ... to je jednostavno puno crvenih lakova, ali nisam ga vidio sa tako privlačnim zlatom, pa nisam ni razmišljao o tome ... I najvjerojatnije zbog ove zlatne note Htio sam ga ostaviti za jesen ...
Kist u laku je običan, a rekao bih tipičan za ovu seriju, za mene je vrlo udoban, prilično tvrd ... Zadovoljan sam! Ne mogu sa sigurnošću reći o trajnosti laka ... jer bilo koji lak na noktima traje 3-4 dana ... iz nekog razloga se to i dogodilo. Lak se brzo suši, nema komentara. Na fotografiji, premaz u jedan sloj i bez pečat! To je za mene vrlo dobar rezultat!
Sam lak:
i ovdje možete vidjeti zlatni svjetlucav

A sada Swatch:

cijena: 96 rubalja na maksimalnoj mapi Letuala
Ocjenjivanje: 5
Hvala na pažnji!
Budite sretni!

Pogledajte video: Suspense: Murder Aboard the Alphabet Double Ugly Argyle Album (Travanj 2020).

Loading...