Blogovi

Crabtree & Evelyn - par proizvoda za brijanje iz Sienna serije

Nakon objava kozmetičara o divnim proizvodima ove marke, nisam mogao a da ne prođem pored prodavaonice tvrtke, pogotovo kad je Sale tamo. Naravno, izašla je s paketom, pa je čak i suprug upao u nešto, iako je mrmljao da ima sve. Oba sredstva koja smo kupili suprugu dio su muške serije Sienna (Siena), a o njima ćemo dodatno raspravljati.
Post je koristio moje osobne fotografije iz Siene.

Kozmetička kupovina u Londonu, ili cjelodnevna ženska milja
Moja engleska kupovina, 1. dio - Sredstva za njegu
Moja engleska kupovina, drugi dio - Opet proizvodi za njegu
Moja engleska kupovina, 3. dio - Trio s alatom 7
Moja engleska kupovina, 4. dio - Ren Invisible Pores Detox maska ​​Detox maska

Povijest marke potječe iz 1972. godine, kada je stanovnik gradića Cambridge, Massachusetts, Cyrus Harvey, odlučio proizvoditi kozmetiku. Iskreno sam mislio da je marka engleska, pa je za mene činjenica da je američka bila otkriće :) Tvrtka je dobila ime po engleskom znanstveniku Johna Evelyn, poznatom po radu na očuvanju proizvoda. Mnogo manje je poznata činjenica da je znanstvenik napisao knjige o ukusnoj i zdravoj hrani, na primjer, knjigu o salati, a on je prvi u Europi objavio recept za salatu s maslinovim uljem. Crabtree, ili divlja stabla jabuka, nisu samo potomci svih "kultiviranih" jabuka, već su i nezamjenjiva komponenta farmaceuta, koji su bili prvi kozmetičari. Istina, nedavno trgovci ovog branda tvrde da je Crabtree ime engleskog znanstvenika Georgea Crabtree, koji je bio suvremenik Evelyn, a također je učinio nešto korisno za razvoj engleske kozmetologije, ali postoji mišljenje da je "Ujak Crabtree" mitski lik i pozvan je na daju marki dašak antike i kontinuiteta generacija.
Sada je marka poznata kao glavni proizvođač proizvoda za ruke i tijelo, a u proizvodnji svojih proizvoda, brend se pridržava bogate tradicije engleskog farmaceuta i koristi samo provjerene prirodne sastojke. Vjeruje se da Crabtree & Evelyn proizvode najbolje proizvode za ruke, ali ovom problemu ćemo se vratiti kad pišem o svojim kupnjama.
Godine 1996. marku je stekao Kuala Lumpur, ali istraživanje i razvoj još uvijek traju u Sjedinjenim Državama i Velikoj Britaniji, tako da se za potrošače malo toga promijenilo.
A sada, koristeći Crabtree i Evelyn, nesmetano ćemo se prebaciti u drevnu suparnicu u Firenci, Sienu ...

Naš se put nalazi u slavnom gradu Sieni,
Što se nalazi u plodnoj zemlji
Tamo je zrak sladak, a zidovi visoki
U kojem se život igra s radošću,
Tamo je moral plemenit i ne računa se
Lijepe dame i odvažna gospodo ...

Crabtree & Evelyn Sienna sapun za brijanje u drvenoj zdjeli - Crabtree & Evelyn Sienna sapun za brijanje u drvenoj zdjeliSam naziv i ambalaža prilagođeni su na poseban način, a "drvena zdjela" zvuči gotovo kao sveta radnja. Ovaj alat vjerojatno neće odgovarati muškarcima koji svakodnevno brijanje doživljavaju kao gadnu, ali nužnu dužnost. Jedan - cik-cak s pjenom, dva - brijanje britvom, tri - prskanje nakon brijanja - ovaj pristup nije za Crabtree & Evelyn! Trebate se brijati brižno, uživajući u svakoj minuti i samom alatu, a ako se istovremeno sjetite svog putovanja u Sienu, ovo je dodatni bonus.

Proizvod je okrugli čvrsti sapun s uzorkom u drvenom pakovanju, što izaziva veliko zanimanje za sigurnosne kontrole u zračnoj luci. Drvo je stvarno, lijepo ga je držati u rukama, i iako nisam narkoman, sigurno znam da ću teško izbaciti ovu kutiju. Sapun bi trebao imati četkicu za brijanje, moj muž koristi Art of Shaving. Četkica se navlaži vodom i ščepa po sapunu nježnu mirisnu pjenu, koja se nanosi četkom na lice. Lako je zamisliti kako se nekakav hrabar gospodin obrijao prije nekih 700 godina na isti način, aroma sapuna tome doprinosi - miris bilja, lagani dodir svježine i nešto neprimjetno autentično ...

Nisam jak u rosterima, ali, po mom mišljenju, je li on dobar? Uhvatila sam samo vitamin E i bisabopol, koji aktivno liječe kožu i njeguju je.

Rezultat: meka i dobro obrijana koža lica koja je i dalje savršeno hidrirana. Ljupko, baš lijepo.
Cijena: 14 Eng. kilograma u trgovini marki
Trajanje upotrebe: 3 tjedna
Pakiranje: 5+ od 5
Miris: 5 od 5
Jednostavnost brijanja: 5+ od 5
U procesu hidratiziranja lica: 5+ od 5

Crabtree & Evelyn Sienna luksuzna krema za brijanje - Crabtree & Evelyn Sienna krema za brijanjeOvaj proizvod za brijanje kupili smo iz pohlepe - vidio sam popust od 50% i odmah sam ga zgrabio - "daj mom ocu" - bljesnuo mi je u glavi, zagrijan kupnjama. No kad je muž počeo testirati kupovinu, odlučno je odbio ideju o poklonu i uzeo kremu sebi. Kao što vidite, krema je zatvorena u željeznoj cjevčici (tako mnogi ne vole), čija je krivica u nekim modricama koje takve cijevi stječu kako se koriste. Ali ako se ne bavite time, ova cijev ne stvara nelagodu. Cijev je pričvršćena na vrlo markirani poklopac-osmerokut.

Kad se istisne iz epruvete, krema je prilično gusta i izgleda poput kreme za brijanje u epruveti koju sam jednom gledala s djedom: biserna kobasica. Međutim, kada se utrlja, krema se jako dobro raspoređuje po koži, a dio se čini da se čak upija u kožu, vjerojatno pripremajući je za brijanje i hidratizirajući. Miris kreme je isti kao i sapun - ugodan i tajanstven.

Skupa s cijevi u kutiji bio je metalni predmet koji je meni i mom suprugu još uvijek bio nerazumljiv. Ne, ovo nije ključ za vrata Siene :) Najvjerojatnije, ovo je lopatica za raspodjelu kreme po licu (ne mogu zamisliti drugi način, ne obrijati je), ali odjednom netko točno zna o čemu se radi?

Cijena: 5 Eng. kilograma (s 50% popusta) u trgovini marki marke
Trajanje upotrebe: 3 tjedna
Pakiranje: 5 od 5
Miris: 5 od 5
Jednostavnost brijanja: 5+ od 5
Vlaži kožu: 5+ od 5

Pogledajte video: What Started the Michael Crabtree & Aqib Talib fight + Full Fight HD (Studeni 2019).

Loading...