Blogovi

Dva Shiseido ruževa i jedan Dior sjaj

Pozdrav, lijepe djevojke!
Ovo su danas heroji mog posta. Dva Shiseido ruževa i jedan Dior sjaj.

Počet ću s Shiseido ružima. Nekako mi to nije uspjelo. Prije otprilike dvije ili tri godine kupila sam sebi Shiseido The Makeup Shimmering Lipstick - ruž s treperavim učinkom. Nijansa je bila lijepa i treperavi efekt bio je prisutan, ali svjetlucanje koje je stvorilo taj efekt bilo je strašno ... osjetilo se na usnama! , izbacite * žaba zadavljena *, i ja sam se zavjetovala da neću kupiti više Shiseido ruževa. Oh, ali slabo * djevojčino srce, i opet sam zakoračila na isti grablje ... Htjela sam mat ruž za usne. i tu ... ruž najljepše nježne nijanse ... Bez oklijevanja sam ga kupila i stlivaya ušao s novim odjeću kuće.

1. Shiseido Perfect Rouge Glowing Matte - mat ruž s glow efektom u nijansi RK 224

Stilski lakonski metalni kovčeg, Shiseido dizajn ne možete odbiti.
Nijansa je nježna, topla, koraljno ružičasta. Naravno, vidimo u nazivu - Matte (mat), a odbijamo primijetiti Glowing (svjetlucav), kombinacija ovih karakteristika omogućava nam da kažemo da je završni sloj ruža još uvijek polu mat, još nije saten, ali to više nije ni čisti mat. Pogledajmo bliže:

S fluorescentnom svjetiljkom nijansa izgleda točno kao u štapiću i prilično je mat:
reflektirajuće čestice su jasno vidljive na suncu:
Pa, što je s usnama? Odvratan ruž za usne kojeg u životu nisam sreo. Ona je apsorbirala sve nedostatke koji su mogući. Apsolutno ne želi napraviti ravnomjerni premaz na usnama, pruge, oblikuje ćelave mrlje, zabija se u sve moje brojne nabore, zaglavi se u prugu, ukratko, živi na usnama, neki život mi je nerazumljiv. Ali najgore je što iz nekog razloga škripa usnama, a potom i zubima. Čini se da je napravljen s dodatkom praha nije baš fino mljeven.
Kao što znate, ne bih ga mogao koristiti prema predviđenoj svrsi, pa ne mogu ništa reći o tome što je to u čarapu i drugim stvarima vezanim za te parametre.

Pogled iz daleke slike ne poboljšava:
Ali ipak sam pronašla drugu aplikaciju za nju - koristim je umjesto rumenila od kreme, jer nijansa to dopušta. Dobro hladi, pristojne trajnosti. A rumenilo s njom nije loše, vrlo je prirodno i osjetljivo.
cijena: vrijedilo je * čudo * nešto oko 1200 rubalja s popustom.
Ocjenjivanje: ruž za usne - 1, poput rumenila - 4
Nije prošlo puno vremena, nakon ovog * rašljenog udarca u čelo *, kako su me ponovno privukle avanture, u vezi s prodajom ruževa za 699 rubalja u programu Letual. Mislio sam, s obzirom da je takva cijena, zašto ne pružiti Shiseido ružama još jednu priliku, a ne probati drugog predstavnika ove obitelji. Kupio sam ovo:

2. Shiseido The Makeup Perfect Rouge - PK 419 ruž za usne

Jako mi se svidjela nijansa u trgovini. Jasno je da sam moj tip. Mislila sam da je sasvim pogodno za proljeće - s ljubičastim nijansama, cool, i kao što mi se tada činilo, s nježnim srebrnim sjajem.

na suncu:
fluorescentna svjetiljka, pa sam vidio ovu hladovinu u trgovini:
Već kod kuće, mom razočaranju nije bilo granica. Ovaj shimmer, koji mi se nekako svidio na ruci, na usnama je izgledao potpuno drugačije, a po mom mišljenju nijansa ruža će biti jeftinija. Prosudite sami:

i još malo:
Ali najgore je što i ovaj najmanji svjetlucav još uvijek osjetim na usnama. Dobro se uklapa na usne, miris je slab, otpornost je normalna, mirno podnosi 3-4 sata bez grickanja. Ali ovdje skida usne na vrlo osebujan način, s ulovom, ostavljajući nerazumljivu ružičastu boju, i on ima korozivni pigment. Pa ipak, tijekom nošenja usana ona se malo osuši, a usne mi se baš ne sviđaju, a oni reagiraju divljim pilingom. Inače, nema posebnih tvrdnji na njenu teksturu
Ocjenjivanje: samo - 3.
Možda je ovo sa Shiseido ružem za mene gotovo!
A sada sam nedavno, kako kažu, * do hrpe *, kupila sjajilo za usne. Kupio je bez testa. Tako jednostavno, svidjela mi se nijansa u cijevi.

3. Dior Addict ultra sjaj GLOW - sjajni sjaj za usne u 256 Negligee ružičastoj boji

Nijansa gole - prašnjava ruža.

lampa za dnevnu svjetlost (samo nagovještaj svjetlucavog svjetla):
Tekstura je gusta, kremasta. Na usnama leži poput tekućeg ruža za usne. Završetak je lakiran, ali proziran. Izvan usnica se ne širi. Otpor je veći nego otpor mnogih njegove braće, iako uopće nije ljepljiv. Ali teško mi je kad se sjaj dobro raširio na usnama. Pokazalo se da je takva tekstura za mene vrlo problematična. Ali, ako ste uspjeli pristojno staviti sjaj, tada usne izgledaju vrlo atraktivno. Svojstva njege, kao i cijela obitelj sjaja Dior, nalaze se na visini - usne se ne isušuju. Ali piling se već može naglasiti. U cijevi se, posebno na suncu, vidi nekoliko svjetlucava:
U stvarnom životu na usnama ga uopće ne vidim. Nijansa je prava nude, ali GLOW efekt, koji bi trebao usne zasjati, prema riječima proizvođača, nisam našao. Vidim samo lakirani sjaj, ali bez trunke sjaja.

i samo se na suncu pokazao malo:
i malo dalje prema suncu:
Ocjenjivanje: kao što nije žaljenje, ali jedva vuče na 4.
cijena: Dobio sam za 700 rubalja.
Nadam se da vam je moj post bio zanimljiv i koristan.
Rita.

Loading...