Blogovi

Solarni gradijent s Dance Legend 303 i L'oreal Paris 303 lakovima

Pozdrav djevojke
Želim pokazati što sam napravio s ova dva prekrasna laka!
Preklinjem te!
Isti broj lakova pronašao sam tek kad sam napisao naslov posta i bio ugodno iznenađen, jer se po mom mišljenju savršeno uklapaju zajedno
Ovdje sam već opisao narančasti lak L'oreal Paris, a na žutoj Dance legendi postoji nekoliko postova, pa o njima neću puno pisati. Primjećujem samo da mi je L'oreal Paris idealan u kvaliteti, volumenu i primjeni zbog širokog četka, jako mi se sviđa, ali morao sam se pozabaviti Dance Legendom. Na prvom sloju bila je užasno prugasta, bez drugog ni na koji način, budući da je tekstura prilično tekuća. No razočaranja nisu završila ... lak je malo prozračio, naravno 2 sloja i vrhunsko sušenje poboljšavaju situaciju, ali ne dramatično. Mjehurići nisu na svim mojim noktima, već samo na 2-3 i nisu osobito vidljivi ni na makronaredbi (ispravno ako se varam).
Namjerno nisam planirao napraviti takav gradijent, prije gotovo tjedan dana obojio sam sve nokte žutom, sunčanom bojom, za to vrijeme, za svu količinu domaćih zadaća, uključujući pranje ruku, lak nije izbrisan ni iz vrhova, što mi je bilo prvi put u tako dugom vremenu. Lak je obojan na osnovnom sloju + 2 sloja laka + gornji sloj. Kao rezultat toga, umorio sam se od sunca na noktima i bilo je šteta oprati i lijenost, odlučio sam malo ažurirati svoju manikuru.
Da vidimo što se dogodilo


Nadam se da ste uživali
Hvala što ste svratili!
Ja sam Irina, meni na "ti"

Loading...