Blogovi

Zoya profesionalni lak ZP508 Charla, ZP432 Miley, ZP470 Malia, ZP477 Paz

Dobar dan, ljepotice!
Objavljujem dugo odgađani post o 4 laka profesionalne marke Zoya.

Lucky Zoya pojavila se u mom gradu relativno nedavno - prije nešto manje od godinu dana, ali pojavila sam se u rano proljeće 2012. u iznosu od 7 prvo, zatim još 3 primjerka. Otišla je iz kvarteta najomiljenijih: najljepše duochrome Charla, nježno razrijeđena sivo-ljubičasta Miley, pravocrtna ljubičasta Malia i neonska narančasta Paz. Ne mogu ne primijetiti izvrsnu kvalitetu lakova, naravno da je različit za svaku nijansu, ali u cjelini stabilnost / četkica / aplikacija / boja u boji za 5- ... nema dovoljno legende, luksuza ...
Ugodni i tako simpatični mjehurići pogoduju sakupljanju. Volumen 15ml.

1. Zoya profesionalni lak br. ZP508 Charla

Zapanjujući beauty duo-lak. Lak ne doseže raspršeni holografski kmk. Plava baza sa svijetlo zelenim i zlatnim svjetlucavim bojama. Na jakom suncu prevladava plavi pigment, a na dnevnom svjetlu prelazi u zeleno-zlatno. Lak je apsolutno bez problema, u dva sloja dobivamo gusti premaz izvrsnog sjaja i nevjerojatno izdržljiv. Čak i ako nemate vremena da osušite prvi sloj, lak se neće blago naduvati na drugom. Kada sam prvi put slikao Charla nokte, odjednom sam imao poslovni put, lak sam nadogradio jednom za to vrijeme top-coat Dior-om, tako da sam čak do kraja 7. dana samo temeljito izrasla ploča nokta podsjećala na manikuru, savjeti su malo obrisali, ali bili su sasvim prihvatljivi vrsta.
Naravno da će takav lak postati glavni fokus, neće tolerirati klasični nakit, osim ako se nešto fancy, ali u rukama s Charlom imam samo satove, narukvice i prstenje.
jarko sunce:
u hladu:


Ako ga google, lako ćete pronaći analogne swatcheve - ovo su OPI uhvatite me u vašu mrežu i Orly Halleys Comet, ali po mom mišljenju Charla je izraženiji duochrome od OPI-ja i Orly-a
Ocjena 5
Cijena 280 rub.

2. Zoya profesionalni lak br. ZP432 Miley


Prozirna hladna pastelna nijansa, mlijeko razrijeđeno kapljicom sivo ljubičastog pigmenta. U početku me tekuća konzistencija laka neugodno iznenadila, prve dvije boje laka su se proširile na 2-3 nokta po kutikuli, a bilo je i razmišljanja o gubitku moje kvalifikacije za slikanje. Kasnije sam počeo nanositi vrlo tanki, doslovno "uvjetni" prvi sloj laka, dok se drugi "prilijepio" za prvi sloj i nigdje se nije migrirao, dajući željenu gustoću. Završetak laka je sjajan i općenito ne treba gornji premaz, u svakom slučaju 3 dana koje sam Miley nosila bez vrha, nije izblijedjela, savjeti se nisu brisali, ali boja se zasitila)).
jarko sunce:

dnevno svjetlo u zatvorenom

4. razred
Cijena 280 rub.

3. Zoya profesionalni lak br. ZP470 Malia


Pravocrtna ljubičasta, čiste boje. Lak je vrlo fleksibilan, četkica savršeno crta liniju na kutikuli, tekstura je srednje gusta, ne migrira van ploče nokta, prvi sloj se brzo suši, drugi je potreban da bi se dobila veća čistoća boje. Iako sjaj ima svoj završni sloj, i dalje zahtijeva gornji premaz za produljenje usluge manikure. Lak se uklanja lako, bez mrlja, ali na koži oko noktiju, i što je najvažnije, na nokatnoj ploči. Naravno, na podlogu nosim lakove, ali postoje slučajevi koji nakon pranja mogu obojati vlastiti pigment noktiju.
U bilo kojem svjetlu, bilo da je riječ o sunčanom ili dnevnom svjetlu na prozoru ili u stražnjem dijelu sobe, Malia ostaje monotona s čistom bojom koju vidimo u boci, ovdje nema iznenađenja. Apsolutno sve sezone, prikladna jesen.


nekoliko puta dodala sam tvrtku Malia u obliku božićnog sjaja OPI Rainbow Connection, kako bih nekako razrijedila jednobojnu boju:

5. razred
Cijena 280 rub.

4. Zoya profesionalni lak br. ZP477 Paz


Svijetle neonske narančaste, apsolutno izravne, bez skrivenih tonova i svjetlucava. Lak kremasto-žele-teksture, guste, viskozne konzistencije, za razliku od prethodne tri kopije, nanosi se malo problematičnije, ali se suši prilično brzo, oko 15 minuta, dva gusta sloja, na izlazu imamo vinilni sloj koji se, ako nije prekriven vrhom, obriše i ima nečist izgled do početka drugog dana čarapa, pa prekrivam Paz top (Dior top coat je savršen), čime produžujem trajnost laka na tri dana u savršenom stanju. Pri uklanjanju laka ne mrlje ploču nokta i kožu oko sebe.
Ljeti je jednom nosila Paz, ali tijekom jesenskog mjeseca uspjela je dvaput posjetiti nokte i čak je jednom viđena u pedikuri. Svjetlo u bilo kojem svjetlu.

na suncu stječe prozirnost i sočnost slatkiša, kao da su osvijetljeni iznutra:

Jedva sam pronašao udaljenu sličnu nijansu: YSL La Laque br. 9 vatrena narančasta s istom jelkastom teksturom, ali sjajnijeg sjaja, više nježnog karaktera i crvenog tona - ISL „blistave narančaste“ boje, laka koji se koristi u pola dvije godine i na što sam vrlo oprezan, takvi se "žalitelji" više ne puštaju (.
5. razred
Cijena 280 rub.

Četkica sa lakom Zoya jedna je od najpogodnijih, ima optimalnu duljinu hrpe (nešto kraća od DG i 1/3 kraća od hrpe Chanel četke), duljina ručke je približno ista kao Orly, CG i Chanel, ravni rez i optimalna širina hrpe.
obrazac četkica:

Hvala na pažnji)
Katherine

Loading...