Blogovi

Moj ruž

Pripadam djevojčicama koje češće čine oči nego usne. Općenito, problem odabira ruža ili sjajila za mene je vrlo, vrlo relevantan - čini mi se da jednostavno nisam lijep, pa više volim proziran sjaj. Ali ipak, još uvijek imam nešto, pa dobrodošli u svoju kozmetičku torbu

Ono što imamo: blago pigmentirane usne s nejasnim obrisom
Pink Nude ruž za usne

1. Lumene Smile Booster br. 3 Nude bež
Swatch:

Detaljan prikaz: Ovo je moj prvi pokušaj da pratim trend golih usana i mogu reći da se pokazalo 50%. Ipak, nije baš moje. Općenito, ugodna prozirna tekstura, lagana bobičasta aroma, lijepe bež i kremaste boje, ne spušta se poput kita, može se malo širiti po vrućem vremenu, ne isušuje u hladnoj sezoni, ali čak i malo vlaži. Od minusa - još uvijek se može sakupiti u strip, ali to se jedva primjećuje. Volumen 4,5g. Traje 1,5-2 sata, lijepo odlazi s usana, nije mrlja.
Ocjenjivanje: 4
2. Essence ruž za usne br. 60 Cutie Mac Cute
Swatch:


Detaljan prikaz: Slatko ljubičasti svjetlucavi fondant. Bolje ga je nanijeti na balzam, jer je zbog sjaja prilično suh i može se osušiti, ali to je individualno. Miris je djevojački karamel, sličan gumi, zapravo mi se ne sviđa okus - ista žvakaća guma, ali kemijska. Na usnama je gušći, njezin će se pigment blokirati 100%. Svezak 4g. Traje 2-3 sata, boja se postepeno pojede, ali svjetlucavi ostaju.
Ocjenjivanje: 4-
3. Essence ruž za usne br. 01 Smrznut
Swatch:


Detaljan prikaz: Sviđa mi se ovaj fondant - zimska verzija, nosim ga bez balzama i izgleda sjajno i njeguje usne. Tekstura je prozirna, izgleda kao sjaj. Neće doći do pregiba i pruga, upravo suprotno - vizualno izglađuje površinu usana. Polako se jede, pigment ne ostaje, samo lagani sjaj. Svezak 4g. Miris i okus isti su kao i prethodni ruž.
Ocjenjivanje: 5
Svijetle boje

4. Ogledalo za usne sjaji od AVON-a u sjeni Sunset
Swatch:

Detaljan prikaz: Ovo mi je ujedno i najdraža - prekrasna narančasto-koraljna boja, idealna za ljeto. Prekrasna ambalaža, prozirna tekstura svjetlucava. Ugodnog okusa i mirisa, vlaži usne. Jedino - malo naglašava bore i može procuriti na vrućini. Volumen 4,5g. Čini mi se da mi više odgovara nego bilo kome drugom.
Ocjenjivanje: 4 - za promet
5. Flormar Pretty Cream & Glaze ruž za usne P323
Swatch:


Detaljan prikaz: Ovaj ruž pozicioniran je kao ruž-sjaj, ali što se tiče sjaja, tekstura je vrlo gusta. Zasićen je, visoko pigmentiran, traje dugo - 3-4 sata, dok se pigment pojede na usnama, pa čak i kada ga izbrišete, ostaje ton. Miris vanilije, običnog ukusa, ne mogu ga opisati ni sa standardnim ukusom fondanta. Generalno, ne mogu je nazvati voljenom, jer nije malo moje, ali kvaliteta je dobra. Volumen 4,2g.
Ocjenjivanje: 5-
6. Essence ruž za usne br. 44 Gotovo poznat
Swatch:


Detaljan prikaz: Ona je prekrasna! Topi se na usnama, divne je teksture, vrlo ugodna, vlaži usne, tako da za to nema potrebe za balzamom. Miris bobica, prekrasna skupocjena malina ružičasta boja, mokri završetak. Svezak 4g. Volim je jako, jako!
Ocjenjivanje: 5+
Hvala na gledanju!
Hoho Lena

Pogledajte video: DIY Lipstick & Lip Balm Out of Candy! 3 DIY Makeup Projects Galaxy, Rainbow with AlejandraStyles (Travanj 2020).

Loading...